close
Меню

Експрес-догляд за шкірою: 5 кроків до краси

Експрес-догляд за шкірою: 5 кроків до краси

Експрес-догляд важливий для тих, чиє життя не залишає часу на довгі б'юті-ритуали як то сауна, спа-центр, масаж або похід до косметолога. Причому, не думайте, що наш ритуал з 5 кроків підходить тільки жінкам — чоловіки теж вкриті шкірою, за якою корисно і доглядати час від часу. На все про все у вас піде рівно одна година.

Догляд за шкірою обличчя — важлива складова кожного дня, проте раз на тиждень варто приділити собі трохи більше часу і включити в догляд маску для обличчя. Якщо не знаєте, яку саме, беріть глину й улюблений крем на гіалуроновій кислоті, така диво-суміш за 20 хвилин зробить зі шкірою чудеса: зволожить, розгладить, освіжить.

Експрес-догляд має на увазі правильне чергування процедур, яке починається з очищення. Нижче ми виклали годинну класичну програму догляду за шкірою, якої дотримуватися просто і приємно.

1 Очищення шкіри

Очищення шкіри за правилами — запорука відсутності чорних цяток на обличчі. Правильне умивання допомагає шкірі зберігати вірний рН-баланс, а це критично важливо. Вмиваються люди по-різному: убтаном, пінкою, гідрофільною олійкою. До речі, останній варіант, на думку косметологів, наближений до ідеалу очищаючої процедури (ніжний, легкий, двоетапний і навіть демакіяжний).

Після гідрофільного очищення непогано освіжити обличчя гідролатом і розпарити його (куперозна шкіра цей етап пропускає за замовчуванням): так шкіра готується до ніжного пілінгу.

Косметичні компоненти: глина рассул, ефірні олії, ПАВ бабассу, олiя абрикосової кісточки, полісорбат-80, водорозчинна олія ши

2 Ніжний пілінг

Пілінг з АГК або ферментами — о це добре! Цей етап догляду забезпечує не тільки очищення, пілінг відчутно покращує текстуру шкіри, тон і тургор, розгладжує мікрорельєф і профілактує появу чорних цяток. Делікатний пілінг важливий для проблемної та вугруватої шкіри, це перший засіб для підтримки її здоров'я і матовості.

Ніжний пілінг шкіри в домашніх умовах проводиться раз в 7-10 днів, ця процедура не може викликати дискомфорт, лущення або почервоніння надовго. Делікатна ексфоліація покликана освіжити шкіру обличчя, шиї, рук, тому без регулярного легкого пілінгу не обійтися.

Косметичні компоненти: ферментний пілінг, лактобіоновий пілінг, папаїн, молочна кислота

3 Альгінатна маска

Альгінатна маска відроджує шкіру найбільш природним шляхом — глибоко зволожує її та мінералізує. Краще за альгiнатну маску для домашнього догляду за шкірою поки не винайдено нічого. Пластифікуюча маска, нанесена на шкіру на 15-20 хвилин, підвищує пружність шкіри в будь-якому віці та допомагає скинути кілька років. Ліфтинг-ефект, освітлення шкіри й стягування пор — ось за що ми любимо альгінатну маску.

Регулярні альгінатні маски гарантують розгладження мікрорельєфу, діють розслабляючи на мімічні м'язи й тому розгладжують зморшки (носогубні, біля очей, на лобі й скронях). Потужний мінеральний коктейль з морського планктону та водоростей — найпростіший засіб для підтримки молодості шкіри.

Косметичні компоненти: альгінат натрію, гіалуронат натрію, Сova B-Trox, лактат кальцію, гідролати.

4 Зволожувальний крем

Зволожувальний крем може виглядати по-різному, головне, щоб він по максимуму зволожував ваш тип шкіри. Взимку і влітку на шкірі постійно знаходиться зволожувальний склад, в якому неодмінно присутній гіалуронат натрію, колаген, Lecigel або просто гліцерин. Антиоксиданти та вітаміни, а також пептиди дуже важливі для посилення косметичної формули гіалуронового зволожувальниго крему. Або сироватки.

Найпростіший сироватковий склад — це гель алое, в якому розчинені потрібні вам пептиди. Проста і зрозуміла формула вже за три тижні поліпшить стан шкіри.

Косметичні компоненти: фітинова кислота, коензим, вітаміни С і Е, СО2-екстракти (фукус, кокос, живокіст), пептиди

5 Масаж по олійці

Масаж по олійці — кращий засіб для підтримки шкіри обличчя свіжою і підтягнутою. Особливо масаж важливий тим, хто схильний до набряклості, мішків під очима або тьмяного кольору шкіри. Правильний і регулярний масаж по олійці крово- та лімфоток, допомагаючи кремам і косметиці проникати в більш глибокі шари. Міф «Олія забиває пори» придумали ледарі, тому уважно вивчіть схему ліній найменшого розтягування шкіри та приступайте до масажу. Багато жінок поважають банковий масаж, для атонічної шкіри це справжнє свято.

Наносити олійку краще на вологу шкіру, так отримаєте ще й ефект зволоження. Масаж впродовж 3-5 хвилин розбудить шкіру, розгладить зморшки, поверне рум'янець і змусить очі сяяти. Для посилення ефекту масажу вводьте в олію відповідний пептид або вітамін.

Косметичні компоненти: пептиди Adifyline, Hilurlip, Voluform, стабілізована версія вітаміну С, олійні вітаміни F і Е.

Експрес-догляд за шкірою — чудова звичка, культивувати яку важливо і потрібно. До речі, наша годинна програма відродження краси допоможе і в авральних випадках, коли часу на збори й чистку пір'ячка немає зовсім.

Будьте красиві!

Ваша Зульфія

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close