close
Меню

Водорості в косметиці: спіруліна, фукус, літотамнія для шкіри

Водорості в косметиці: спіруліна, фукус, літотамнія для шкіри

Водорості в косметиці — найбагатше джерело мінералів і мікроелементів для шкіри, нігтів і волосся. Косметологи поважають спіруліну, фукус, літотамнію та ламінарію, за миттєвий ефект ліфтингу і поліпшення дихання шкіри. Відмінність водоростевої косметики полягає в потужному детокс-ефекті — для шкіри це вкрай важливо. Якщо візьмете собі за правило щотижня робити альгінатну маску, шкіра ніколи не видасть ваш вік.

   Талассо косметологія використовує водорості для догляду за шкірою в будь-якому віці: ці морські рослини оптимізують водно-сольовий баланс і оздоровлюють шкіру. Косметика із дна морського містить потужні концентрації вітамінів, солей, мікроелементів, амінокислот — такий коктейль цілюще діє на шкіру, омолоджуючи й оздоровлюючи її.

   Купити спіруліну, ламінарію або фукус для косметичних цілей нескладно, рецепти прості, а креми, гелі та маски на базі водоростей відразу ж закохують в себе. Найпопулярнішою похідною водоростей є альгінат натрію — диво-порошок є основою знаних омолоджувальних масок, зволожувальних гелів і ліфтинг-кремів. Поряд з альгінатом косметологи обожнюють ще пару-трійку водоростей: спіруліну, літотамнію, фукус.

Маска «Водоростева», 100 мл

   Водорості та фруктові кислоти роблять нашу шкіру чистіше і світліше. Тому раз на тиждень корисно балувати епідерміс маскою: розгладження і тонус потрібні всім. Маску наносять на попередньо очищену шкіру, тримають 20 хвилин і змивають без мила теплою водою. Далі йде ваш звичний догляд за шкірою: тонізація і зволожувальна база.

- гідролат солодки — 70 мл,

- пілінг-емульсія 25% — 3 мл,

- арістофлекс — 1 г,

- батер маракуї — 10 г,

- полісорбат-80 — 10 мл,

- комплекс «Амісол-Тріо» — 5 мл,

пудра ламінарії — 5 г,

- пантенол — 0,5 мл,

- консервант феноксиетанол — 0,5 мл.

Читати далі...

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close