close
Меню

Гаряче обгортання від целюліту

Гаряче обгортання від целюліту

   Гаряче обгортання від целюліту завоювало чимало прихильників стрункої фігури — посилення температурного режиму згубно позначається на жирових депо. Чому «гаряче»? Температура суміші для процедури повинна бути
37-38°C (не вище!), що дозволяє активізувати процеси в тканинах і прискорити жироспалювання.

   Принцип гарячого обгортання заснований на поліпшенні кровообігу через нагрівання, по-науковому ця процедура називається нормотермальною (в рамках нормальної для тіла температури). Невеликий нагрів допомагає порам розкритися та увібрати в себе біоактиви з маски, яку наносять на шкіру. Після курсу з 10-15 обгортань (через день) шкіра стає еластичною і гладкою, а целюліт йде.

   Правила проведення гарячого обгортання прості, процедуру краще не проводити ввечері та під час критичних днів. Ідеальне місце для обгортання — лазня або сауна, чиє стійке тепло для шкіри просто подарунок.

Схема гарячого обгортання від целюліту

Схема процедури проста:

- очищення тіла скрабом,

- нанесення маски для гарячого обгортання,

- утеплення плівкою та пледом,

- зволоження шкіри після змивання засобу.

   Очистивши шкіру скрабом, на проблемні зони наносять підігріту до 38°C антицелюлітну маску. Утепливши ці ділянки харчовою плівкою, потрібно закутати їх пледом або банним рушником — це зберігає потрібну температуру і створює невеликий тиск. Після 40 хвилин процедури маску змивають, а на шкіру наносять антицелюлітний крем (гель, сироватку), в який корисно ввести колаген і пептиди, СО2-екстракти водоростей та гіалуронат натрію.

Компоненти для гарячого обгортання

   Глиняне гаряче обгортання від целюліту потребує глини та магнезії (детокс і лімфодренаж), екстракту фукуса та зеленої кави (жироспалюючий ефект), ефірних олій (чебрець, грейпфрут, кедр, кориця, лаванда). Приготувати маску просто, для цього потрібно залити глину теплою водою і дати їй набрякнути протягом 20 хвилин. Після цього ввести активні компоненти та по досягненню маскою температури 38°C нанести на потрібні ділянки.

   Олійне гаряче обгортання — слушний спосіб приборкати целюліт. Для цього олію (жожоба, рисові висівки, кукурудзяну) нагрівають і вводять активи, далі діють за схемою. Такого потужного детоксу, як від глиняних обгортань, не буде, але жироспалюючий ефект забезпечений. Не забувайте налаштуватися на курс процедур: 10-15 підходів приборкають будь-який целюліт.

   Про те, що таке холодне обгортання від целюліту, читайте в нашому блозі вже незабаром.

   Ваша Зульфія

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close