close
Меню

Як зняти набряк ніг: ексклюзивний гель

Як зняти набряк ніг: ексклюзивний гель

   Набряки ніг у жінок — часте явище, викликане надлишком води в міжтканинному просторі. Зняти набряки можна за допомогою косметичних процедур (лімфодренажний масаж, ванни), або лікувально-профілактичних формул (гелі й креми від набряків, спреї охолоджувальні, протинабрякові масажні креми).

   Набряки ніг в щиколотці є найпоширенішим явищем і винна в цьому гравітація — безсердечне фізичне явище, що тут скажеш! В літню пору набряклість посилюється особливо: висока температура повітря провокує посилене потовиділення і дисбаланс мінералів в організмі. Солі, затримуючись в міжтканинних просторах, викликають набряклість — першими реагують стопи й щиколотки, самі нижні зони організму.

   Набряки ніг в домашніх умовах зняти можна, але головне — їх профілактика. У цьому допоможе судинозміцнювальні гелі та креми, які важливо наносити на ніч і вранці. Ще один важливий фізіологічний аспект у запобіганні набряклості жінкам відомий давно: підкислені натуральні напої (водичка без газу з лимоном, лісовими ягодами, журавлиною) відмінно виводять надлишок солей і не дозволяють ніжкам набрякати. Влітку виключіть з раціону газовану воду і томатний сік, пряні страви й міцний алкоголь. Все, що затримує воду в організмі, не підходить тим, хто схильний до набряклості.

Гель від набряків в ногах «Подорожник-трава», 100 г  

   Комплекс водно-гліцериновий «Від втомлених ніжок» просто створений для гелю від набряків. Рецепт простий до неподобства: готуємо гель на арістофлексі та вводимо комплекс. А бруньки сосни, листя подорожника, ягоди ялівцю і листя розмарину проведуть відмінну лімфодренажну роботу: після декількох застосувань цього гелю стан шкіри та судин поліпшується.  Втомлені ніжки

- гідролат м'яти — 30 мл,

- гідролат розмарину — 30 мл,

- гідролат лимону — 30 мл,

- гелеутворювач арістофлекс — 0,5 г,

- комплекс «Від втомлених ніжок» — 4 мл,

- спирт ізопропіловий — 3 мл,

- ефірна олія лимону — 1 мл,

- ефірна олія м'яти — 1 мл,

- консервант неодефенд — 1 мл.                                                           

Загельте арістофлекс у підігрітих гідролатах і змішайте міксером ідеальний гель, введіть в нього комплекс. Після цього треба змішати спирт і ефірні олії, з'єднати з гелем, змішати й законсервувати.

Ваша Зульфія

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close