close
Меню

Крем живильний осінній Гарбуз та виноград

Крем живильний осінній Гарбуз та виноград

   Осінь — золота пора не тільки в кольоровій гамі навколишнього середовища, але і в плодах, які вона приносить. Так давайте ж в сезон візьмемо максимум користі і для нашої шкіри!

   Хочу познайомити вас з легким в застосуванні і приємним в тактильних відчуттях емульгатором Olivoil Avenate. Він простий у використанні і вбирається швидко без залишку. Найбільш сезонними оліями, я так вважаю, є олії гарбуза і виноградних кісточок в їх натуральному нерафінованому вигляді. Гарбуз — просто джерело вітамінів і мікроелементів. Він містить унікальний гормон тиквеол, що уповільнює процеси старіння шкіри. Олія виноградної кісточки налагодить себовідток, пом'якшить і розгладить шкіру. Не дарма я взяла і гідролат яблука. Його унікальний вітамінно-пектиновий склад підійде для будь-якого типу шкіри, включаючи і жирний.

   Так як пора вже задуматися про відновлення шкіри після пляжного сезону, ми включимо до складу крему комплекс СО2-екстрактів для освітлення шкіри, який подарує їй здоровий гарний колір обличчя. Не забуваємо і про вітаміни. Комплекс вітамінів АEF посилить дію освітлюючого комплексу, сприяє регенерації і живленню шкіри. А щоб крем приносив нам ще й аромарелаксацію, ми додамо олію жасмину та мімози.

Отже, давайте по порядку:

ЖФ

Olivoil Avenate 4,0

- Олія гарбуза нераф. 5,0

- Олія виноградної кісточки нераф. 5,0

- каприлово-каприкові тригліцериди 5,0

- Альгінат натрію 0,05

ВФ

- Гідролат яблука 76,0

- Алантоїн 1,0

АФ

СО2-комплекс «Освітлюючий» 0,2

- Вітамінний комплекс AEF 3,0

- Феноксиетанол 0,8

- Ефірні олії жасмину і мімози по 4-5 крап. на 100 г крему

Приготування: в жароміцній ємності зважуємо емульгатор, олії та тригліцериди. Топимо на водяній бані. Диспергуємо в ЖФ альгінат натрію. В іншій жароміцній ємності підігріваємо гідролат і розчиняємо в ньому алантоїн. Змішуємо обидві фази за допомогою міні-міксеру і залишаємо остигати. Після цього вводимо активи, консервант і ефірні олії. Ще раз все активно перемішуємо і перекладаємо в чисту стерильну баночку.

Наносити такий крем варто не раніше, ніж за 20 хвилин до виходу на вулицю. Підходить для щоденного застосування.

Космецевт Олена Лемещук

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close