close
Меню

Старіння шкіри обличчя: чинники, що запускають цей процес

Старіння шкіри обличчя: чинники, що запускають цей процес

Старіння — природний процес, однак старіння шкіри обличчя іноді відбувається надто швидко. Давайте розберемося, що саме може запустити цей механізм раніше належного і як саме це «старіння» проявляється. Для одних це зморшки, для інших — тьмяність шкіри, для третіх — втрата еластичності та тургору шкіри. Все разом і створює ефект старіння шкіри.
Грамотний косметичний догляд за шкірою на базі натуральних компонентів довершить добру справу утримання молодості шкіри. Інтернет-магазин «Зульфія» завжди радий надати найширшу лінійку компонентів для косметики і готових рішень.
Отже, що за чинники відповідальні за старіння шкіри? Відповідають геронтологи і дерматологи.

Чинники, що запускають процес старіння шкіри обличчя і шиї

   Молода шкіра виглядає свіжо і пружно завдяки ідеальному балансові води, мінеральних та поживних речовин в ній. Епідерміс може показувати ознаки старіння раніше очікуваного, якщо організм виснажений дієтою, надлишком нікотину, страждає від вітамінної нестачі або постійно піддається стресу ззовні (сильний вітер, пекуче сонце, постійна робота простір неба).
   Отже, важливо не тільки стежити за шкірою, але й берегти себе. Зрозуміло, хронічна втома не додає шкірі здоров'я, тому змушуйте себе відпочивати, хоч іноді. Геронтологи відзначають, що раптовий вихідний, який жінка присвячує виключно собі, благотворно діє на шкіру — організм отримує потужне вкидання ендорфінів і «радіє». Б'юті-програма в такий день є вкрай дієвою, неважливо самі ви робите маску або відвідуєте салон краси.

Як уникнути передчасного старіння шкіри обличчя і тіла?

 

Головні фактори, що шкодять красі і молодості шкіри, винесемо в список. Так зручніше:
– нікотинова залежність (мінімум пачка сигарет в день),
– малорухливий спосіб життя (застій лімфи викликає набряклість і зморшки),
– надлишок ультрафіолетового впливу (солярій і пляж корисні в міру),
– водно-мінеральний дисбаланс (клітинам замало води для нормальної роботи),
– зловживання дієтою (виснажене тільце не може бути красивим або здоровим),
– хронічний стрес (постійне нервове напруження вбиває красу шкіри),
– нестача вітамінів і жирних кислот (не забуваємо пропивати полівітамінні комплекси курсом).

Пептидна маска від старіння шкіри «Чарівний дотик»

   Пептидна маска з арсеналу краси «Зульфії» складається з альгинатної основи (мікроелементне живлення та глибоке зволоження) і пептиду молодості ChroNoLine. Приготувати її нескладно: на одну порцію будь-якої з наших альгінатних масок потрібно додати 2,5% рідкого пептиду. На кожні 10 г сухої маски знадобиться 5 крапель ChroNoLine: їх додають в розчин для розведення пластифікуючої маски, все просто!
   Дія маски є очевидною: після 20-30 хвилин такої процедури стягуються пори, зволожується шкіра, розгладжуються мімічні зморшки. Тон шкіри стає рівним, овал обличчя чітким, а втому як рукою знімає. Зрозуміло, пара-трійка таких масок щотижня важливі всім, кому за сорок.
  Що ж, програма дій зрозуміла — нашій шкірі для збереження запасу міцності потрібен відпочинок і спокій, хоч іноді. Такі «вихідні» підбадьорять шкіру і потішать нашу центральну нервову систему. Тоді вона буде працювати без збоїв, сигналячи мозку про регулярну поставку гормонів щастя (ендорфінів) в кров. Натуральна косметика і готові омолоджуючі сироватки з магазину «Зульфія» довершать догляд за шкірою, зробивши його оптимальним в будь-якому віці.
Чекаємо ваших коментарів і пропозицій, дорогі читачі. А яким засобам від старіння шкіри надаєте перевагу ви?

Ваша Зульфія

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close