close
Меню

Чим пахне осінь: топ-5 вишуканих парфумів

Чим пахне осінь: топ-5 вишуканих парфумів

  Парфуми — невід'ємна частина образу сучасної людини, і всі наші улюблені аромати різняться в залежності від пори року, обставин або настрою. Чим же пахне осінь? Пропонуємо п'ятірку парфумів і одеколонів, які відмінно срезонують з вашим настроєм і підкреслять відмінний смак — топ-5 класичних ароматів завершать ваш образ «Осінь-2017».

Одеколон Monsieur Eau du Matin, Gaultier

   Одеколон від французького Будинку мод Жана-Поля Гот'є відноситься до деревно-фужерного сімейства. Таку гаму оцінять чоловіки, які звикли до багатогранності парфумерії. Гарний початок з петигрена і східних прянощів заворожує, а класичний кедр в шлейфі розбурхує уяву. Назва «О де матен» як не можна краще відображає суть одеколону — в перекладі означає «ранкова вода» і так само чудово освіжає.
Вишуканий одеколон для осені: «Monsieur Eau du Matin» піднімає настрій, бадьорить та інтригуюче тепло розкривається на шкірі. Чарівно-свіжий запах часто носиться і як унісекс, він затребуваний в косметиці та догляді за волоссям.

 

Одеколон Fahrenheit, Dior

   Одеколон з багаторічною історією, його обожнюють за елегантний і маскулінний аромат, отже, багато хто вважає, що творіння парфумерів Dior — це ідеал одеколону. Дивовижний за своєю свіжості цитрусовий початок красиво спаяний з «серцем» — гвоздикою і мускатом, приправленими фіалковим листям. Але найцікавіше починається в шлейфі, де панує тріо з приземленого ветиверу, шкіряного акорду і загадкових пачулей.
Для осені аромат Fahrenheit Dior — оптимальний варіант, що підкреслить індивідуальність і підвищить самооцінку будь-якого чоловіка.

 

Туалетна вода унісекс L'Homme Ideal Cologne, Guerlain

   Унісексовий парфум славиться своєю величезною популярністю, і цей аромат від Герлен спочатку сильно нагадує чоловічий. Родзинкою цієї запашної води є поєднання непоєднуваного: французькі парфумери славно потрудилися, зводячи разом ноти мускусу, мигдалевого зернятка, фльордоранжу та цитрусових.
   

В результаті вийшов чудовий аромат «L'Homme Ideal», який відмінно носиться на шкірі саме в прохолодні дні: м'якість спецій і вишуканість неролієвої пелюстки дарують відчуття спокою і затишку. Саме те, що потрібно нам восени. Унісексовий аромат буде корисний і в якості аромату для піномиючих засобів і косметики для шкіри.

 

Парфуми Be Delicious, Donna Karan

   Жіночність і невимушеність — відмінні риси жіночого парфуму Be Delicious. Хрусткі свіжі ноти грейпфрута і яблука плавно трансформуються в вишуканість квітки магнолії, фіалки, троянди. Розкішне «серце» духів закріплюється амброю і деревними нотами, що вигідно відрізняє ці духи на тлі інших.

   Вишуканий аромат для осені Be Delicious Donna Karan — улюблений парфум Кейт Міддлтон, він зігріває в холодні дні і дарує відчуття впевненості в собі. Магічна дія сандалового дерева робить запах парфумів стійким і гурманськи-вишуканим.

 

Парфумована вода Mat, Masakï Matsushïma

   Унікальний та унісексовий запах від японських парфумерів з Masakï Matsushïma складно з чимось порівнювати. Все вірно — у нього є початкові, серцеві та базові ноти, але результат приголомшує і закохує в себе з першого затесту. Запашна вода Mat гармонійна, ніжна і нескінченно красиво звучить на шкірі чоловіків і жінок.
Водно-фужерний аромат починається з пелюстки водяної троянди, бамбукового листочка і терпкості чаїнок. Свіжість ялівцю в центральній частині піраміди Mat Masakï Matsushïma надихає і додає шарму. Якщо ви до цих пір перебуваєте в пошуку ідеального парфуму для осені, зверніть увагу на цього японця, його ароматні обійми незрівнянні!

   Представлений вашій увазі топ-5 класичних парфумерних творінь — краще, що може запропонувати інтернет-магазин «Зульфія» для осені 2017 року. Впевнені, що широкий асортимент ароматів і ефірних олій допоможе в створенні вашого власного запашного шедевра. А як зробити духи своїми руками, ви вже знаєте.

Ваша Зульфія

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close