close
Меню

Гель-бустер для волосся — секрет прикореневого об’єму

Гель-бустер для волосся — секрет прикореневого об’єму

Гель-бустер для волосся — секрет прикореневого об’єму

 

  Догляд за тонким волоссям полегшує гель-бустер — склад диво-засобу дозволяє ущільнити стрижень волосини і надати йому потрібну пружність. Як ви вже здогадалися, це осучаснена версія стайлінг-гелю, але без «дерев’яности» й липкості.

   Бустер (англ. booster, той, що прискорює або посилює дію чого-небудь) здатний утримати прикореневій об’єм на кілька годин, його постійне використання анітрохи не шкодить волоссю. Легкий склад, в якому крім boost-елемента хітозану є ще й корисні екстракти, зволожує волосся і доглядає за ними під час сушки феном. Всенародну любов бустери отримали через свій побічний ефект — волосся довше залишається чистим, так-так!

   Волосся у всіх різне, але ходять легенди, що у деяких дам дія бустера просто нескінченна: їх прикореневому об’єму не заважають ні сира погода, ні подушка, ні шапка-вушанка. Середньостатистичне волосся гарантовано тримає прикореневій об’єм після бустера 2-4 години. Отже, якщо за планом у вас урочиста вечеря, світьский вихід або фотосесія — бустер не підведе.

 

З чого складається гель-бустер?

   Сучасні бустери для волосся можуть бути не тільки в гелі, але і в спреї, піні. Їх відмінна риса така — засоби ефективні лише при використанні фена, тобто без укладання гарячим повітрям об'єму не додаси. Ключовий компонент будь-якого бустера — хітозан, саме він відповідальний за гладке міцне волосся, що відмінно тримає заданий об’єм впродовж кілька годин і не «притягує» до себе забруднення.

 

Як користуватися бустером для волосся?

 

Дуже просто, але пара-трійка тренувальних укладок не завадять. Отже. Наносимо гель на влажнувате розчісане волосся біля коріння, діючи кінчиками пальців (корисний масаж виходить, хоч і недовгий). Потім волосся можна накрутити на бігуді та висушити феном, а можна просто щіткою «витягнути» прикореневій об`єм. В цьому випадку голову опускають донизу, працюючи феном у напрямку вгору. Звучить складно? Зате який результат! Розкішна грива вам забезпечена на 2-4 години, далі гель вже не має влади, хоча волосся виглядає доглянутим і дуже блискучим (хітозан творить чудеса!), майже не брудниться.

 

Рецепт бустера для тонкого волосся

Спрей для волосся «Бустер», 50 мл

Корисний спрей не тільки ущільнює волосся (спасибі хітозану), але і зміцнює коріння (кератин і вітаміни). Користь гіалуронату натрію для зволоження волосся є незаперечною.

- гідролат хни — 45 мл

гідролізат кератину — 1,5 мл

гіалуронат натрію нанорозмірний — 0,25 г

- вітамінний комплекс AEF — 2 мл

- хітозан рідкий — 1 мл

- консервант феноксиетанол — 0,2 мл.

В спреї змішуємо всі компоненти, струшуємо, консервуємо.

 

   У цьому записі ми розглянули лише одного представника сімейства бустерів для волосся — для об’єму волосся. Але є ще бустери для догляду за неслухняним волоссям, для додання сяйва, для сухого волосся, для посилення кольору фарбованого волосся і маса інших. Якщо вам цікава ця тема, сигнальте в коментарях — ми з задоволенням приймемо вашу заявку!

Ваша Зульфія

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close