close
Меню

Ефірні олії для схуднення

Ефірні олії для схуднення

Ефірні олії для схуднення

   Схуднути за допомогою ефірних олій можна — масаж, кессе, люфа і мед допоможуть вам підтягнути шкіру і поліпшити клітинне дихання. Натуральна косметика з інтернет-магазину «Зульфія» легко компонується для різних цілей, і боротьба з целюлітом буде лейтмотивом нашого сьогоднішнього запису.

   Чому ефірні олії так популярні при схудненні, в чому їхня сила? Багато ефірок мають лімфодренажну властивість, це перша сходинка підготовки для боротьби з целюлітом. Ефект апельсинової кірки може з'явитися не тільки при нездоровому розростанні жирової тканини (то, що ми називаємо целюлітом), але й при набряклості тканин, при в'ялості м'язів. Тому почати розгладжувати шкіру важливо з вигнання зайвої води в міжтканинних просторах — тут ефірним оліям рівних немає.

   Ефірні олії відмінно вбираються в шкіру і набагато швидше знищують жирові депо, якщо шкіра добре дихає. Домогтися такого стану нескладно — регулярний масаж жорсткою мочалкою з люфи або ж застосування рукавиці кессе прискорює мікроциркуляцію і обмін речовин, сприяючи оздоровленню шкіри. Навіть без ефірних олій. Але з ними ще крутіше, одже не лінуймося!

 

Ефірні олії, що сприяють схудненню

 

   Для зручності користування ми подаруємо вам список ефірок, за допомогою яких людство викорінює целюліт і його прояви. Як ви пам'ятаєте, комплексний вплив декількох ефірок куди дієвіше: лімфодренаж + жироспалення + регенерація.

Список ефірних олій для боротьби з целюлітом:

- апельсин, грейпфрут, лимон, бергамот (лімфодренаж),

- розмарин, ялівець, кедр, ялиця, лайм, цитронелла (жироспалюючі),

- лист кориці, мускатний горіх, гвоздика (прискорюють мікроциркуляцію і регенерацію).

   Базові олійки, куди додають ефірні, теж важливі. Лідерами є мигдальна, оливи, кісточок персика, макадамії, руколи, лісового горіха. Додавання пари крапель кминної олії вітається — омолоджує шкіру на раз.

 

Суміші ефірних олій від целюліту

 

   Зрозуміло, при боротьбі з апельсиновою кіркою на шкірі потрібен регулярний масаж, лазня або сауна, ванни. Для масажу проблемних зон приготуйте одноразову дозу еліксиру: 10 мл базової олії, 3 краплі ефірок грейпфута, по 2 краплі ялівцю й розмарину.

 

Антицелюлітна олійка «Жироспалююча»

 

- олія лісового горіху — 11 мл,

- олія кмину чорного — 5 крапель,

ефірна олія ялівцю — 3 краплі,

- ефірна олія розмарину — 2 краплі,

ефірна олія герані — 2 краплі,

- ефірна олія материнки — 2 краплі,

- ефірна олія лаванди — 2 краплі.

   У пляшці темного скла змішати олійки, за пару тижнів аромат суміші стане вишуканим і незвичайно приємним — ароматерапія і масаж завжди йдуть рука об руку!

   На замітку новачкам: ефірні олії є дуже потужним біоактивом, тому в чистому вигляді на шкіру їх ніколи не наносять, можна обпектися і втратити будь-який інтерес до натуральної косметики. Зазвичай ефірні компоненти «садять» на основу: мигдальну або оливкову олію, наприклад. Одноразова доза, якої вистачить на обидва стегна — 10-15 мл суміші ефірної та базової олії.

Будь-які компоненти або тару для ваших еліксирів краси завжди можна замовити на сайті інтернет-магазину «Зульфія».

Бажаємо здоров'я!

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close