close
Меню

Крем-гідрант для сухої шкіри

Крем-гідрант для сухої шкіри

Крем-гідрант для сухої шкіри

Осіння негода не кращим чином впливає на здоров'я шкіри. Особливо страждають люди з сухим типом шкіри. Стягування, печіння, дрібні тріщини не найприємніші супутники життя))

Сьогодні я пропоную вам зробити крем-гідрант, який відновлює втрачену вологу і природну красу вашої шкіри.

Найцінніші масла кокоса, ши і кунжуту надовго утримають воду і наситять шкіру, олія жожоба і макадамії захистить від негоди. Окремо хочу вам розповісти про двох активних складових крему.

Ланаблю, або блакитний ретинол, має не тільки гарний синій колір, але і здатний глибоко зволожувати, живити і відновлювати структуру шкіри. Крім того, він є потужним антиоксидантом і сприяє ліфтинг-ефекту.

Aquashuttle - потужний актив-гідрант в боротьбі з сухістю. Складається і мікрокапсул з цілим набором зволожувачів і екстракту ламінарії. Він не тільки надовго утримає дорогоцінну вологу, але і допоможе в боротьбі з набряками.

Гідролати гамамелісу і ромашки знімуть почервоніння, лущення шкіри, заспокоять її і повернуть гладкість. А ефірні олії троянди і жасмину не тільки додадуть крему чудовий аромат, але і допоможуть у відновленні водного балансу.

А тепер розберемо детальніше рецепт:

ЖФ

- Ксильянс 3,0

- Цетилпальмітат 2,0

- Масло кокоса нераф. 5,0

- Масло ши нераф. 3,0

- Олія авокадо раф. 3,0

- Олія кунжуту нераф. 4,0

- Олія жожоба раф. 5,0

- Олія макадамії нераф. 4,0

ВФ

- Гідролат гамамелісу і ромашки 53,0

- Алантоїн 1,0

- Сечовина 5,0

АФ

- Д-пантенол 3.0

- Феноксиетанол 0,8

Aquashuttle 5,0

Ланаблю 3,0

- Ефірна олія троянди та жасмину по 5 крап. на 100,0 крему.

Приготування: в термостійкий ємності зважуємо емульгатори і олії, все топимо на водяній бані. В іншій ємності підігріваємо гідролат і розчиняємо в ньому алантоїн і сечовину. Змішуємо обидві фази і залишаємо остигати. Після повного охолодження вводимо активи і консервант.

Наносити такий крем в холодну пору року варто на ніч або за 2 години до виходу на вулицю.

Космецевт Олена Лемещук

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close