close
Меню

Топ-5 косметичних бестселерiв за листопад

Топ-5 косметичних бестселерiв за листопад

Топ-5 косметичних бестселерiв за листопад

   «Статистика знає все», — глибокодумно зауважив наш бухгалтер, підбиваючи підсумки місяця. Але одна справа, коли дивишся на сухі цифри, і зовсім інша — коли бачиш в цих цифрах корисну продукцію, яка вірою і правдою служить нашим покупцям. Інтернет-магазин Зульфія продовжує добру традицію — знайомство наших читачів з найпопулярнішими товарами місяця.

   Що ж полюбилося клієнтам «Зульфії» в листопаді 2017 року? П'ятірку найбiльш продаваних iнгiв — бестселерiв — представляємо нижче.

 

#1 Пілінг Джеснера

   Пілінг і осінньо-зимові місяці взаємопов'язані набагато тісніше, ніж ми припускали. Листопадові вечори не пройшли даремно для багатьох наших клієнтів: йшов інтенсивний пілінг складом Джеснера. Вітаємо з відмінним вибором пілінг-засобу для омолоджування і освітлення шкіри! Джеснер — справжній друг шкіри, його склад з 42% кислот навіть після однієї процедури значно покращує вигляд шкіри, пілінг робить її сяючою і рівною.

   В пару до пілінгу порадимо Біотонік-нейтралізатор, який мінімізує почервоніння після пілінгу і прискорює регенерацію шкіри. Хоча після пілінгу Джеснера пошкодження шкіри і без того мінімальні — перевірено особисто!

 

#2 3 L'Impératrice, Dolce Gabbana

   Аромат від італійських фешн-дизайнерів не втрачає своєї актуальності ось вже кілька років. Наші клієнти відразу й сильно полюбили цей запах. За відгуками, аромат не просто чудово пахне, але є шлейфовим та стійким — це дозволяє вводити його в косметику для шкіри і волосся.

   Як зробити парфуми в домашніх умовах, ми вже розповідали, а де ще можна задіяти цей стійкий парфумерний компонент? 3 L'Impératrice при 0,5%-вому введенні оптимален для кремів і незмивної косметики, при 1%-му введенні надає впевнений аромат гелеві для душу або шампуневі, а концентрація в 2% буде ідеальною для парфумів.

 

#3 Фукогель

   Мегаувлажнялка — так називають фукогель наші покупці. Придбання флакона з ніжним зволожуючим компонентом позбавляє вас від зайвих витрат на гелі або креми. Компонент настільки нейтральний для готової косметики, що їм можна оптимізувати будь-яку формулу, навiть дитячу!

   За відгуками, фукогель легко вводиться в шампуні, креми, гелі, надаючи їм додаткові зволожуючі властивості. На нашому складі місце, відведене для фукогелю, майже завжди пустує: кожна нова партія розходиться в одну мить! Отже, ми зробили частішими поставки цього корисного гіпоалергенного активу — за вашими численними проханнями.

 

#4 Пілінг ферментний

   Делікатний ферментний пілінг зараз на підйомі, його часто запитують і ще частіше купують. Ензими ніжно знімають з шкіри відмерлі частинки, при неідеальній шкірі це критично важливо. Дуже суха або дуже жирна шкіра — не подарунок, але якщо під рукою є ферментний пілінг, ситуація завжди під контролем.

   Розчин зручний як для використання в чистому вигляді (огрубілі ділянки шкіри), так і в розбавленому (емульсії, тоніки, поростягуючі гелі). Рік 2017-й став роком ферментативної косметики, яка продовжує набирати обертів, і ензимні (ферментні) склади ніколи ще не були так затребувані, як сьогодні.

Ніколи не пробували ферментний пілінг? У вас все ще попереду!

 

#5 Мильна основа Ванільна

   Мильна основа «Ванільна» відповідає всім вимогам, що пред'являються до грамотного мила: вона відмінно піниться, має достатню твердість, добре приймає аромати і ефірні олії. До того ж, робити мило з основи — справжнє задоволення, кожен новий брусок може бути різним.

   Як зізнаються наші покупці, покупка стандартних 0,5 кг основи покриває потреби сім'ї на кілька місяців. Плюс дарує можливість порадувати друзів і знайомих ексклюзивним бруском запашного мила. Ніжна формула з ваніллю дбайливо очищає шкіру, отже, рекомендована навіть для маленьких діток.

До зустрічі в січні — будемо оглядати кращі з кращих інгов за грудень!

Ваша Зульфія

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close