close
Меню

Равликовий порошок і равликова косметика: застосовуємо правильно

Равликовий порошок і равликова косметика: застосовуємо правильно

Равликовий порошок і равликова косметика: застосовуємо правильно

   Сьогодні поговоримо про равликову косметику та її базу — равликовий порошку-фільтрат. Чи так він напрочуд дієвий, як запевняють відгуки, і яка від нього користь в косметиці?

   Суху активну косметичну речовину-фільтрат зручно вводити в креми, гелі, сироватки — актив водорозчинний, тому відмінно вписується в формулу. Равликовий порошок — це фільтрат равликового слизу, іншими словами, це екстракт. А без екстрактів дієвої косметики не буває, це ми точно знаємо!

   Корейські модники швидко ввели в моду равликовий слиз, він і справді відмінно розгладжує шкіру за рахунок свого унікального хімічного складу. Дивіться, що містить фільтрат: глікозаміноглікани і протеоглікани, глікопротеїни, гіалуронова кислота, комплекс омолоджуючих пептидів, найважливіші мікроелементи для відновлення шкіри (мідь, цинк, залізо). У лабораторії такий складний і корисний мікс поки що відтворити не вдалося, тому підприємливі азіати вирощують равликів на гігантських фермах і постачають ексклюзивний косметичний компонент усьому світові.

Як застосовувати равликову косметику?

   Косметика з серії Snail Repair націлена на відновлення нормального функціонування шкіри, іншими словами, крем або гель на базі равликового фільтрату буде вашою паличкою-виручалочкою в усіх життєвих обставинах. Кореянки, які давно зрозуміли всю красу гелю алое-віра, додали до догляду ще й равликовий гель. Обидва косметичних засоба є універсальними, але в силу своєї активності равликовий гель куди корисніший для шкіри.

   Екстракт слизу равлика уповільнює процес старіння шкіри: унікальний хімічний склад може не тільки боротися з першими зморшками, але й інтенсивно оновлювати клітини. Пошкоджений епідерміс (постакне, шрами, свіжі рубці, шви після операцій) відновлюється з потроєною силою, якщо в догляді є равликовий фільтрат.

   В Азії гель з екстрактом улиточного слизу є у кожного, а способів його застосування мінімум з десяток. Якщо ви шанувальник гелю алое, то і равликовий варіант вам сподобається: його можна застосовувати як у чистому виглядi, так i в якостi посилювача кремiв та шампунiв.

12 способів застосування равликового гелю Snail Repair

- стягування пор при жирній шкірі, висипаннях,

- освітлення гіперпігментації,

- постпілінг-гель з вау-загоюючим ефектом,

- омолодження, розгладження зморшок, викликаних сухістю,

- потужний зволожуючий засіб (звичний гель, гідрокомпенсуюча маска, патчі на повіки та під очі),

- аптечна допомога (компрес при забиттях, ранозагоювальний спрей, гель після опіків),

- база під макіяж з ефектом зволоження 24/7,

- чоловіча косметика (серія після гоління, інтенсивне зволоження шкіри),

- догляд за шкірою тіла,

- створення зволожуючих спреїв для шкіри і волосся,

- догляд за нігтями і кутикулою, пом'якшення шкіри рук, ослаблення проявів синдрому Рейно,

масажна база.

У чому сила равликової косметики?

   Візитна картка равликового гелю, як ви вже зрозуміли — регенерація шкіри, і нам така властивість косметики конче потрібна, адже з роками швидкість відновлення клітин падає. Маючи равликовий фільтрат, можна створити універсальний гель і користуватися ним від душі всією сім'єю. Можна вводити екстракт до складу активних сироваток і кремів, шампунів, гелів для душу та спреїв. Цілком натуральний порошок слизу равлика надає шкірі еластичності, гладкості, він освіжає, розгладжує і знімає подразнення.

   Мінусів у равликовій косметиці поки ніхто не виявив. Отже, на цій оптимістичній ноті ми закінчуємо огляд корисного інгу і обіцяємо незабаром виконати ваші численні прохання — почати продаж фільтрату равликового слизу для косметики, переговори з постачальниками вже на фінальному етапі!

Ваша Зульфія

Читати ще:

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close