close
Меню

Косметичні лайфхаки для зими

Косметичні лайфхаки для зими

Косметичні лайфхаки для зими

   Лайфхаки ніколи не підводять, досить один раз спробувати який-небудь нехитрий косметичний трюк, і настрій одразу ж піднімається.  Піднімається з двох причин: ми стали ще красивіше й розумніше, при цьому ні копійки не витративши. Як правило, всі лайфхакабельні штуки знаходяться у нас під носом, важливо лише підійти до питання творчо. Отже, в сьогоднішньому блозі поговоримо про косметичні лайфхаки для зими: що буде добре для шкіри, волосся і як цього домогтися без зайвих витрат. 

Зимові косметичні лайфхаки

#1 Почнемо з шкіри обличчя. Взимку шкіра може лущитися або червоніти, в цьому випадку відмінно допомагає батер ши і ефірна олія пальмарози, що має судиннозміцнюючу властивість. Змішайте 20 г батера ши (беремо нерафінований) і ефірні олії (1 крапля пальмарози + 2 краплі лаванди + 3 краплі м'яти). Ця суміш живить шкіру і знімає прояви куперозу. А крапелька чистого ши допомагає приховати сіруваті кола під очима і робить шкіру м'якою і ніжною — чарівний батер завжди можна купити в інтернет-магазині «Зульфія».

#2 Шкіра тіла взимку може страждати від сухості: в цьому винна жорстка вода і висушене повітря. Візьміть за правило в осінньо-зимовий період зволожувати шкіру лосьйонами на молочній, фітиновій, мигдальній або бурштиновій кислоті. Гель алое-віра з добавкою АГК відмінно зволожує шкіру після душу або ванни.

#3 Сухі та потріскані губи — часте явище взимку, кращий засіб для миттєвого відновлення — трохи меду. Таку медову маску корисно робити на ніч. Якщо немає меду, копійчаний ланолін поправить справу: тонкий шар фармакопійного ланоліну не просто живить і розгладжує шкіру губ, але і захищає від втрати вологи. Ті, хто користуються стійкою помадою, знають, що вона може сушити губи, тому перед її нанесенням почастуйте губи ланоліном — ефект вам сподобається.

#4 Довге волосся потребує особливої ​​турботи взимку: шапки, сухе повітря, втрата вологи і білка відразу ж відбиваються на кінцях волосся. Тому не забувайте про кондиціонери. До речі, ще один лайфхак: якщо потрібно поголитися, а пінки під рукою немає, сміливо використовуйте кондиціонер для волосся. Відмінне ковзання плюс кондиціонування шкіри вам забезпечено!

#5 Тим, хто цінує мінеральну косметику, корисно буде дізнатися, як зробити взимку довгі пухнасті вії — і без нарощування! Дівчата, наносимо ш  , потім присипаємо його пудрою-розсипушкою, після наносимо шар туші №2. А ще мінеральною пудрою можна освіжити стопи, якщо довелося весь день провести в зимових чоботах.

#6 Щоб губи взимку не потріскалися, робіть їм легенький пілінг: під час чищення зубів пройдіться щіткою і по губах. Корисний також пілінг рукавичкою кесою — два-чотири делікатних рухи, і губи знову гладенькі та ніжні.

Рецепт бальзаму для зміцнення судин

   Як послабити прояви хвороби Рейно — захворювання, при якому червоніють кисті рук і стопи? Почервонілі пальці і кисті виглядають неестетично і багатьом псують життя, особливо в холодну пору року. У таких випадках надзвичайно корисним є постійний догляд з ефірними і базовими олійками, основне терапевтичне навантаження тут несуть ЕМ герані, розмарину, чорного перцю, ялівцю, пальмарози, лимону.

   При вираженій судинній сіточці ароматний бальзам і ніжний масаж будуть надзвичайно ефективні. А як чарівно пахне цей косметичний засіб!

какао-масло — 25 г

- олія мигдалю — 3 г

- олія насіння кмину — 2 г

- ефірна олія розмарину — 8 крапель

- ефірна олія лимону — 7 крапель

- ефірна олія ялівцю — 7 крапель

- ефірна олія чорного перцю — 5 крапель

- ефірна олія герані — 3 краплі

- ефірна олія пальмарози — 2 краплі.

   Розтопити масло какао, додати рідкі олії і ввести ефірні. Ретельно перемішати і вилити у форму. Залишити застигати при кімнатній температурі (це займе години три-чотири, не більше), потім вийняти з форми. При контакті з теплом тіла масляна плиточка тане — трохи ароматного бальзаму буде досить для легкого масажу ніжок або ручок. Зберігати бальзам можна як в холодильнику, так і при кімнатній температурі.

Тепер ви в курсі секретів Зульфії, а які косметичні лайфхаки для зими є у вас?

Ваша Зульфія 

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close