Ланолін фармакопійний

Новий товар

Пом'якшує шкіру

будь-якого типу, корисний і потрібний. Мазевий ланолін рятує шорстку суху шкіру, живить зрілу і допомагає підлітковій з оптимізацією себовиделення. Загоює і оздоровлює.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


36,00 грн

  • 25 г

Додати до списку бажань


Ланолін фармакопійний мазеподібний

INCI: Lanolin (Lanolinum)

Зовнішній вигляд: густа, в'язка маса темно-жовтого кольору, запах специфічний

Температура плавлення: 36-42° С в олійній фазі емульсії

Рецепти з ланоліном


Дитячий крем

Розкішно емульгується! (лат. lana шерсть, oleum олія) Ланолін - це тваринний віск, одержуваний при промиванні вовни овець. За властивостями ланолін близький до шкірного сала людини. Затребуваний як емолент, прекрасно вирівнює тон шкіри і відновлює здоровий водно-жировий баланс. 

Ланолін - один з трійки повністю природних емульгаторів (ще віск і лецитин). Відмінно вбирається в шкіру і має пом'якшувальну дію. Відрізняється від інших восків високим вмістом стеринів. Дитяча аптечна серія Бепантен базується якраз на ланоліні: його в складі мазі 25%, звідси розкішна консистенція і м'якість захищеної шкіри. Можливо, вам доведеться по душі суха форма ланоліну: вона зручніше, без специфічного запаху і ті ж таланти.

Найціннішою властивістю ланоліну є його здатність емульгувати до 180-200% (від власної маси) води, до 140% гліцерину і близько 40% етанолу (70% концентрації) з утворенням зворотних емульсій «вода в олії».

У складі лікувальних мазей, лініментів і пластирів ланолін використовується як основа. У косметології ланолін застосовується для зволоження шкіри, посилення кровообігу. Особливо затребуваний в догляді за сухою і в'янучою шкірою. Також рятує огрубілі ділянки тіла від надмірної сухості і травм.

Пляжна косметика на ланоліні і кризалідній олії врятує шкіру від зневоднення, а введення маслодиспергуючих оксиду цинку і діоксиду титану захистить від опіків, подарувавши рівну засмагу.

Потріскані губи відродяться після помад і бальзамів на ланоліні: він розгладжує, загоює і живить тонку шкіру губ. Іноді перед нанесенням яскравої помади візажисти рекомендують живити губи ланоліновим складом.

Нагадаємо також, що перед застосуванням ланоліну в косметиці бажано протестувати його дію на ліктьовому згині. Як і на бджолиний віск - рідко, але зустрічаються алергічні реакції. Тому пропонуємо альтернативи: рослинний і сухий ланолін.

Властивості:

- потужна зволожуюча і волоутримуюча,
- легкий УФ-фільтр,
- придушення процесу гіперпігментації шкіри,
- регулювання водно-жирового балансу шкіри,
- пом'якшувальну, потужне регенеруюча,
- антибактеріальна та заспокійлива.
Косметичне застосування: 1-15%, в мазях до 25%
- креми для зрілої шкіри - 1-10%;
- бальзам для пересохлої шкіри (стопи, губи, лікті) - 10-15%;
- косметика після прийому сонячних ванн - 5-10%;
- дитячі креми, помади для потрісканих губ - 5-15%;
- домашня аптечка: загоюючі пом'якшувальні мазі - до 25% (бепантен).
Зберігання: щільно закупореним, при температурі не вище 25 ° С
Виробник: Німеччина

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2018-06-14

Запах

Ирина, ланолин имеет специфический яркий запах.

Оцінка 
2018-06-12

Вопросы Зульфие

Ланолин из данной партии имеет ярковыраженный запах? Хочу заказать, но сомневаюсь.

Оцінка 
2017-08-01

Чем заменить

Здравствуйте, Мария! Есть растительный ланолин)) или можете взять амисол-трио

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2017-08-01

Чем заменить?

Хочу сделать блеск для губ. Подскажите, пожалуйста, какой веганский компонент использовать в качестве замены ланолина?

Оцінка 
2017-03-01

Ланолин из последней партии - супер!

ланолин из последней партии - один восторг! 5% в креме для рук не имеют практически никакого запаха, только если знать и принюхиваться, да и то 0,5% ЭФ полностью убирают запах. Покупала у вас ланолин фарм около года назад. 2% в креме невозможно было забить никакими эфирами, вонь стояла на всю комнату, крем использовался только когда я сама была дома. мужзапах не переносил напрочь.Хотя тоже писали, что производитель Германия
Очень надеюсь, что отныне в вашем магазине будет только такой замечательный очищеный ланолин

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-07-27

Обожаю в кольдкреме

Обязательно ввожу в кольдкрем, он у меня круглый год в ходу. Два года уже пользуюсь вашим рецептом, кожа забыла что такое расстройство. Делаю сразу 100 граммовую банку кольдкрема :) Кстати, нехило снимает раздражения. Научилась туда пептидов добавлять- супер! Напишите еще пару рецептов на другие виды ланолина, будет супер!

Оцінка 
2015-12-16

Как считать?

Его считать как масляную фазу или как эмульгатор?

Оцінка 
2014-08-11

отличный инг

добавляю во все эмульсии, с ним текстура лучше и эффект от кремов.Очень уважаю ланолин.

  • 2 з 3 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2014-07-04

моя любимка

без него ни один мой кремик не обходится. Очень уважаю, пропали все шелушинки, уже год молюсь на ланолин. Пробовала сухой, не то.

  • 4 з 4 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Ланолін фармакопійний

Ланолін фармакопійний

Пом'якшує шкіру

будь-якого типу, корисний і потрібний. Мазевий ланолін рятує шорстку суху шкіру, живить зрілу і допомагає підлітковій з оптимізацією себовиделення. Загоює і оздоровлює.