close
Меню

Догляд за шкірою: січневий топ-10 інгів інтернет-магазину «Зульфія»

Догляд за шкірою: січневий топ-10 інгів інтернет-магазину «Зульфія»

Догляд за шкірою: січневий топ-10 інгів інтернет-магазину «Зульфія»

   Січень — дуже важливий місяць у догляді за шкірою, і наші покупці високо оцінили десять косметичних компонентів, про них детально розповімо нижче. В цілому, другий місяць зими для інтернет-магазину «Зульфія» пройшов під знаком пілінгу Джеснера і загоююче-пом'якшувального догляду на базі гіалуронату натрію і пептидів. Хочете знати більше про найзатребуваніші інги січня? Поїхали! 

#1 Пептид ChroNoLine

   Догляд за шкірою обличчя та шиї немислимий без пептидної допомоги, особливо після сорока. ChroNoLine створений для управління клітинами шкіри, пептид віддає команди міжклітинному матриксу відтворювати фібронектин, колаген-XVII, ламінін-5 — тріо речовин, без яких шкіра починає провисати і старіти. Сироватки та бустери на Хронолайні, за відгуками покупців, забезпечують ущільнення шкіри і підвищення її еластичності. Постпілінгові гелі з пептидом ChroNoLine відмінно загоюють і роблять шкіру молодшою — беріть на замітку!

#2 Нерафінована кокосова олія

 

   Емолент та універсальний косметичний засіб в будь-який час року. Взимку кокос виручає на совість: це відмінна маска для волосся, пом'якшувальний догляд для шкіри тіла, масажна база, основа для найніжніших емульсій. На кокосі вірджин виходять найкращі кондиціонуючі креми для волосся (з цетрімоній хлоридом або Plаntaquat NC).

#3 Мильна основа Прозора

   Засоби по догляду за шкірою важливі, але насамперед, шкіру потрібно ретельно очищати. Наприклад, збитою мильною піною з основи «Crystal SLS Free». Плюс цієї піномиючої формули — відсутність агресивного етерифікованого лаурилсульфату, або SLS. З мильної основи створюють ошатне прозоре мило, воно довго змилюється і відмінно приймає ефірні олії. Наші покупці часто беруть її для створення дитячого мила — основа ніжна і нешкідлива, з нею приємно працюється.

#4 Нерафіноване какао-масло

   Какао-масло — готовий живильний крем для шкіри, а ще з нього виходять кращі масляні плитки для тіла і бальзами для губ. Унікальний жирнокислотний склад какао-масла забезпечує шкірі еластичність, м'якість і гарний зовнішній вигляд. Величезну користь какао приносить рукам, нігтям, кутикулі — втирання масла на ніч робить шкіру рук гладкою і відпочившою. Гіпоалергенність какао — причина затребуваності в дитячій косметиці, всі мазі та креми можна готувати на цьому розкішному батері.

#5 Гіалуронат натрію середньомолекулярний

   Догляд за сухою шкірою — справа не така вже й складна, якщо у вас є середньомолекулярний гіалуронат натрію. Саме ця зволожуюча речовина забезпечує епідерму вологою протягом доби: потрібний розмір молекул регулює водопостачання клітин. Малі витрати середньомолекулярного гіалуронату (0,25-2%) і зручність використання в косметиці зробили його фаворитом січня: сироватки для зволоження шкіри, волосся і нігтів ніколи не були такими доступними!

#6 Пептид Melanostatine

 

   Водорозчинний пептид Melanostatine — знахідка для тих, хто вирішив контролювати утворення пігментних плям. Освітлюючу роботу прийнято проводити в осінньо-зимовий період, тому в січні меланостатин став хітом продажу. Особливу популярність нонапептид отримав завдяки своєму вмінню уповільнювати утворення меланіну і оптимізації вологоутримання в епідермісі. Курс меланостатину взимку надійно готує шкіру до періоду активного сонця для білошкірих леді, схильних до гіперпігментації.

#7 Пілінг Джеснера 42%

   Догляд за жирною шкірою і вирішення найбільш поширених проблем: пігментації, млявості, перших мімічних зморшок. Один з типово зимових засобів для відновлення епідермісу — явне омолодження помітно вже після першої процедури пілінгу. Нехитрий, але дієвий склад пілінгу, наноситься за спецсхемою: лоб від центру до країв, віскі, підборіддя, щоки, ніс. Косметологи цінують цей пілінг, оскільки його дію легко контролювати: саліцилова кислота кристалізується на шкірі, сигналячи про досягнуту глибину впливу. В пару до цього пілінгу зазвичай замовляють нейтралізатор-біотонік і сироватку на загоюючій гіалуронці.

#8 Ефірна олія гур'юнського бальзаму

   Гур'юнський бальзам миттєво став хітом продажів: смолисто-солодкуватий запах виступає фіксуючою нотою в парфумерії. Крім чарівного аромату, ефірна олія має і виражений омолоджуючий ефект, воно швидко приводить в норму вугрувату шкіру. А ще один плюс — економічна витрата олії, яку прийнято розбавляти вдесятеро мигдальною базовою олією. Крихітного флакона, таким чином, вистачає на пару років — і на духи-одеколони, і на активні сироватки-масла! 

#9 Гіалуронат натрію низькомолекулярний

   Догляд за шкірою після 30 обов'язково включає в себе низькомолекулярний гіалуронат — це розкішний зволожувач, натуральний і перевірений роками компонент косметики. В сироватки від зморшок прийнято додавати 2% сухої речовини, в тоніки і демакіяжні міцеляркі — всього 0,25%. Регулярне застосування цього гіалуроната забезпечує шкірі гладкість, зволоженість протягом доби, а також загоювання. Спреї для шкіри, лосьйони після гоління, кондиціонери для волосся і креми від зморшок — ось сфера застосування нашого низькомолекулярного гіалуронату натрію.

#10 Алое-вера концентрат-гель 10:1

   Алое-віра гель — це готовий догляд за комбінованою шкірою, зробити цілющий гель дуже просто, знадобиться гелеутворювач і міксер. Рослина алое славиться унікальним ферментним складом, а концентрат з нього став затребуваним косметичним компонентом. Відмінною рисою косметики на алое є оздоровлення шкірного покриву і посилення регенеруючої функції шкіри: запалення, прищі, порізи зникають на очах. Алое-віра гель чудовий як догляд за шкірою голови: знімає сухість, профилактує лупу, зволожує волосяний стрижень. Часто входить до складу дитячої косметики та догляду за атопічною шкірою.

   Ось таким видався січень для інтернет-магазину «Зульфія». А які косметичні відкриття зробили ви? Будемо раді почути нові відгуки, рецепти або лайфхаки з нашими косметичними інгами.

Ваша Зульфія 

 

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close