close
Меню

Крем від тріщин на сосках: як пом'якшити і загоїти шкіру

Крем від тріщин на сосках: як пом'якшити і загоїти шкіру

Крем від тріщин на сосках: як пом'якшити і загоїти шкіру

   Як кажуть мами, годування — це як материнство. Коли боляче, коли чудово, коли і сльози на очі навертаються — але все це треба пережити. Крем від тріщин на сосках рятував матусь завжди, але олія від тріщин сосків поступово витіснила інші косметичні засоби. Раніше це були мазі і креми на фармакопійному ланолині, в XXI столітті на хвилі органіки і веганізму молодим мамам запропонували масляні бальзами та батери, які оперативно загоюють тріщини сосків і не є шкідливими для дитини.

Які олії будемо використовувати в кремі від тріщин на сосках?

   Батер ши, кокоса, манго, какао, а також таману і оливи. П’ятірка цих олій відроджує шкіру, швидко загоює і — найголовніше — профілактує тріщини ніжної шкіри. Ці батери не мають запаху, тому дитина не стане відмовлятися від грудей через незнайомий аромат або смак. Допомога природи — на відстані одного кліку. Замовити потрібні батери можна вже сьогодні: асортимент інтернет-магазину «Зульфія» є безбрежним, молодим матусям завжди у нас цікаво.

   Багато з наших годуючих мамочок після закінчення декретної відпустки набувають навичок кремоваріння і переводять сім'ю цілком на домашню косметику: своїми руками креми і шампуні робити надійніше!

Крем від тріщин на сосках чи батер — що є кращим?

   На форумах молодих батьків киплять дискусії щодо функціональності засобів від тріщин на сосках: одні запевняють, що крем важко чимось замінити, інші впевнено пропагують батери.  Відразу скажемо, спираючись на багатий статистичний матеріал, що вибір засобу для загоєння ніжної шкіри є справою індивідуальною, отже, і висновок простий — в аптечці годуючої мами має бути і емульсія, і батер.

   Крем зручний тим, що він легко всмоктується і діє швидше, а батер або бальзам є емолентом, що миттєво пом'якшує шкіру. Матусі-вегани віддадуть перевагу батерам з однієї простої причини — в батері немає емульгатора неорганічного походження.

Як лікувати тріщини на сосках: рецепт

   Зручна масляна плитка проста у використанні. Сосок змазують після кожного годування, маслечко зручно носити і під прокладки для грудей. Склад відмінно пом'якшує шкіру, тому підходить для догляду за ліктями, п'ятами, сухою шкірою рук. Пом'якшує кутикулу і зміцнює нігтьову пластину 

Батер «Від тріщин на сосках», 50 г

какао-масло — 15 г

- масло кокоса вірджин — 15 г

- олія манго — 15 г

- масло ши — 5 г

олія обліпихи — 5 крапель.

   На водяній бані розтопити компоненти, додати олію обліпихи і залити в формочку. Через годину-другу плиточка застигне.  Батер зберігають при температурі не вище 15 °С.

Бажаємо вам приємного годування, без болю і тріщин. Нехай материнство буде радісним!

Ваша Зульфія 

Статті по темі:

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close