close
Меню

Крем-пілінг, його переваги для шкіри обличчя і тіла

Крем-пілінг, його переваги для шкіри обличчя і тіла

Крем-пілінг, його переваги для шкіри обличчя і тіла

   Косметичний засіб «крем-пілінг», як ви вже зрозуміли, поєднує в собі властивості крему і пілінгу. Для шкіри обличчя і тіла використовуються крем-пілінги з АГК, ферментами і мультикислотами, головне — знайти потрібний емульгатор і со-емульгатор в розділі «Емульгатори» на сайті інтернет-магазину «Зульфія». Відразу обмовимося, найвдаліші формули наш косметолог створював з Velvesil і Simulgreen (2 і 5% в формулі відповідно).

   Повернемося до поняття крем-пілінг. Він є емульсією з важкою фазою пілінг-складу (пілінг-розчин, альфа-гідроксикислота, абразивні частинки). Сучасні емульгатори дозволяють крему не розшаровуватися при введенні кислот і ферментів — це значно полегшує справу кремоварам.

 Крем-пілінг: в чому переваги для шкіри?

   Шкіра постійно оновлюється, тому в будь-якому віці важливо стежити за її диханням і допомагати їй оновлюватися. Тоді ви забудете про те, що таке гіперкератоз, лущення, шорсткість або зайва сухість. Саме ці чинники заважають шкірі правильно дихати і оновлюватися.

   Шкіра обличчя і шкіра тіла будуть раді включенню крема-пілінга в звичайний догляд, особливо якщо мова йде про примхливу шкіру.  Делікатний крем-пілінг, що наноситься на шкіру, забезпечує непомітне, але регулярне оновлення шкіри. Вона стає гладенькою, м'якенькою і краще сприймає косметичний догляд.

   Безсумнівний плюс крему-пілінгу — ніжне делікатне поліпшення стану шкіри.  Це вам не серединний пілінг, після якого є лущення або дискомфорт, це просто крем з помірною фазою пілінг-агента, який потужно зволожує і прискорює ріст нових клітин епідермісу.

 Рецепт крему-пілінгу

   Пропонований рецепт крему-пілінгу не обтяжений доглядовою фазою, оскільки ферментний розчин навіть поодинці благотворно впливає на шкіру: пом'якшує і зволожує, попутно допомагаючи позбутися баласту віджилих клітин.

   Наносити крем-пілінг потрібно на очищену шкіру — формула легка, вбирається без залишку і масного блиску. Зазвичай такий склад рекомендують застосовувати на ніч — найкращий час для відновлення шкіри обличчя і тіла! Не забувайте про руки, вони гостро потребують такої відновлювальної терапії, особливо навесні.

 Крем-пілінг нічний «Ферментний догляд», 100 г

   Крем з ферментним пілінг-розчином прискорює оновлення шкіри, допомагає позбутися розширених пор і знизити число комедонів. Підходить будь-якому типові шкіри, не викликає подразнень або почервоніння на відміну від кремів-пілінгів з АГК, наприклад. Застосовувати можна через день!

- олія оливи — 6,5 г

- емульгатор Simulgreen — 5 г

- силіконовий загущувач Velvesil — 2 г

- ферментний пілінг-розчин — 3 г

- пантенол 75%-вий — 3 г

- вода підготовлена ​​— 80 г

- консервант феноксиетанол — 0,5 г.

   На водяних банях паралельно готуємо водну (вода) і жирну (олійка+емульгатори) фази. Загущувач Velvesil дозволяє домогтися ніжної глянсуватої текстури, яка не залишає масного блиску на шкірі. Після досягнення однакової температури фази змішуємо міксером протягом 2-3 хвилин, далі потроху вводимо ферментний розчин і пантенол. Законсервувавши, переливаємо помірно-плинний крем в дозатор.

До нових зустрічей в нашому блозі, чекаємо коментарів і питань по сьогоднішній пілінг-темі 

Ваша Зульфія 

Статті по темі:

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close