close
Меню

Ефірні олії від безсоння

Ефірні олії від безсоння

Ефірні олії від безсоння

   Ефірні олії для сну існують, сьогодні розповімо, як за допомогою ароматних олійок подолати безсоння, зняти стрес і повернути собі добре самопочуття. 

   Безсоння — справжнє катування, тому при першому знайомстві з ним слід звернутися за допомогою до природи. Ефірні олії та їх суміші успішно справляються з епізодичною інсомнією (ще одна назва безсоння) шляхом розслаблення нервової системи. В цьому випадку терміново купіть собі флакон лавандової олійки (її можна навіть дітям старше 5 років) — м'який і чарівний засіб для міцного сну.

Краща ефірна олія від безсоння і стресу

   Лаванда від безсоння — перевірений століттями засіб, раніше в спальні розвішували сушені квіти, пізніше навчилися виділяти з рослини ефірну олію. У психоемоційному розрізі лаванда славиться своїми заспокійливими властивостями: знімає пригніченість і шок, м'яко розслабляє нервову систему, адаптує до нової обстановки, дарує глибокий сон.

   Крім лаванди, є й інші ефірні олії, які рекомендуємо застосовувати при перших ознаках безсоння. Адже причин того, що «сон не йде» є безліч: спека, незвичайна обстановка, перенесений стрес, зацикленість на чомусь іншому.

 

Топ-5 ефірних олій від безсоння

   Ароматерапія може поліпшити сон, це факт. З давніх-давен люди використовували ніжні аромати для лікування розшатаних нервів. Як правило, зайва нервозність і нав'язливий стан є головною причиною поганого сну. На допомогу приходять ефірні олії, ось п'ятірка кращих — від безсоння.

 #1 Ефірна олія лаванди

   Швидка допомога не тільки при травмах, фізичних і душевних. Спрей з парою крапель лаванди — мастхев в спальні людини з тонкою душевною організацією. Діткам старше п'яти років такий склад теж буде корисний, особливо якщо дитя є надмірно активним. 

 #2 Ефірна олія ветіверу

   Аромат ветіверу є благотворним для нервової системи, тому що взмозі потужно зосереджувати. Ясність розуму допомагає додумати думки до кінця, тим самим заспокоюючи людину. А спокійна людина, яку не катує мільйон думок, засинає швидше. 

 #3 Ефірна олія неролі

   Розкішна олія надає загальну гармонізуючу дію, тому рекомендується для тих, у кого що ні день, то бої без правил. Вводьте неролі в свій денний парфум, нехай тонкий аромат супроводжує вас з самого ранку, тоді й вечір буде іншим — спокійним, без стресу і дратівливості. Лаванда і неролі в парі — прекрасний аромат для спальні, умиротворяючий та унісексовий.

 #4 Ефірна олія вербени лимонної

   Вербена пахне дуже витончено, в езотеричному сенсі олія допомагає виправляти скоєні помилки, відкриваючи розуму гідний вихід з будь-якої ситуації. Такий вплив на психіку заспокоює, захищає нервову систему, врівноважує настрій і сприяє здоровому, глибокого сну.

 #5 Ефірна олія ромашки аптечної

   Ромашка відома як бактерицидний засіб, однак ефірна олія здатна латати і душевні рани. Аптечна ромашка допомагає побачити в собі кращі якості, що підвищує самооцінку і позбавляє від тягаря надуманих комплексів. У ламкий період життя аромат ромашки допомагає гідно впоратися з труднощами, уникнути пригніченості, озлобленості і безсоння.

Бажаємо вам міцного і здорового сну в будь-яких обставин!

Ваша Зульфія 

 

Статті по темі:

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close