close
Меню

Топ-5 товарів магазину «Зульфія» за липень

Топ-5 товарів магазину «Зульфія» за липень

Топ-5 товарів магазину «Зульфія» за липень

   Судячи з об'ємів продажу, найпопулярнішими товарами липня стали зволожуючі і вітамінізуючі косметичні компоненти. Інтернет-магазин «Зульфія» найчастіше відправляв блакитний ретинол Ланаблю — влітку він став хітом продажів.

 

Топ-5 найходовіших косметичних комплектуючих за липень 2018 року

Ось вона, липнева п'ятірка кращих:

Ланаблю (блакитний ретинол)

Шампунєва органічна основа Shampoo Base Org

Екстракт равликового слизу сухий 100%

Фукогель-1000

5 Пептид Syn-ake.

 

   Купити косметичні компоненти в Україні ви знаєте де, а зараз коротко розповімо, чому наші покупці так полюбили липневі активи (і англійську шампунєву основу, яка в фаворі круглий рік).

 

 

   Пептид Syn-ake з отрутою гадюки допомагає розслабити лицьові м'язи і розгладити мімічні зморшки: влітку у нас глибше ніж зазвичай залягає т.зв. «зморшка зверхника» — міжбрівна складка. Сонце світить прямо в око і навіть якщо ми в окулярах, все одно мимоволі зводимо брови. Сироватки та креми на Syn-ake і інших біоміметиках справляються з таким літнім побічним ефектом як посилення роботи м'язів чола.

   Фукогель-1000 незамінний для гелів і умивалок, натуральний актив глибоко зволожує шкіру, відновлює сухе волосся і пошкоджені нігті. Fucogel + глина = матуюча маска для пористої жирної шкіри, в літню спеку такий догляд для обличчя потрібен кожному дорослому.

   Екстракт равликового слизу при першій появі в магазині «Зульфія» був розпроданий за 5,5 годин. Наступні закупівлі продались так само швидко: покупці з України та країн СНД високо оцінили дієвість муцина у вигляді сухого екстракту. Літо-2018 довело, що гель на равликовому слизу — кращий й універсальний косметичний засіб. Багато покупців запевняють, що равликовий гель навіть краще, ніж гель алое-віра 

   Шампунєва органічна основа «Shampoo Base Org» давно зарекомендувала себе як оптимальна база для будь-якої піномиючоï косметики. Витримує і альфа-гідроксикислоти, і вітамінні комплекси, та інші активи. При цьому в 9 з 10 випадків зберігає прозорість і густоту, що важливо для тих, хто робить натуральну косметику на продаж і надає особливого значення товарному вигляду продукції.

   Ланаблю, він же блакитний ретинол, містить екстракт водорості, амінокислоти та ніацин. Потужна штука, що тут скажеш. За «ретінолові» властивості Ланаблю полюбили усі: влітку мазати шкіру третиноїном не у всіх виходить, отже блакитний ретинол виручає багатьох. Один відсоточок Lanablue в косметику потрібен будь-якій дорослій людині: нехай шкіра буде у найкращій формі!

 

Великий привіт від відділів продажу та аналітики,

завжди ваша,

«Зульфія» 

Інші статті:

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close