close
Меню

Рисова вода для обличчя, волосся і тіла

Рисова вода для обличчя, волосся і тіла

Рисова вода для обличчя, волосся і тіла

   Рисова вода — азійський винахід, там рису повно. І як завжди, азійські косметичні бренди вміло розкрутили місцеву водичку, зробивши її популярною у всьому світі. Чи дійсно вона така добра і чи можна купити рисову воду в Україні?

   З деяких пір придбати собі рисову воду стало важливим: цінителі натурального догляду за шкірою і волоссям оцінили дієвість водички з рисових зерняток. Взагалі-то, цей простий засіб можна зробити власноруч, рецептів в мережі більш ніж достатньо.

 

 

 Як зробити рисову воду

 

   Рисову воду готують по-різному, одні замочують рисові зерна, інші роблять відвар, а треті вважають за оптимальне ферментовану водичку. Яким би не був рецепт, знадобиться два компоненти: вода і рис. Готовий водний продукт потрібно використовувати в найближчу добу-дві, інакше в ньому неминуче починають зʼявлятися бактерії — це життя. Тому рекомендуємо консервувати свіжоприготований запас рисової води: магазин «Зульфія» пропонує чимало сучасних консервантів.

 

 Косметична рисова вода: де купити

 

   Рисова вода — це бабусині рецепти, натуральний догляд, традиції і екологічність. Але пропонуємо звернутися до готових косметичних формул, які зручно вводити в домашню косметику. Рисове молочко Natura-Tec — оптимальний варіант для адептів рисової води, це повноцінний аналог з тим же дивним складом і потужною концентрацією.

   Рисове молочко з магазину «Зульфія» — готовий косметичний актив, головними властивостями якого є зволоження, мінералізація і кондиціонування. На вигляд це просто водичка, але її склад вражає: біотин, амілопектин, набір корисних мікроелементів для шкіри/волосся/нігтів, а також вітаміни В1, В2, РР.

 

 Робимо рисову воду з рисового молочка Natura-Tec

 

   Для створення тонізуючоï рисової води (назвемо засіб тоніком) знадобиться 10% рисового молочка Natura-Tec та 90% води (консервант не забудемо теж). Таким тоніком можна не тільки личко освіжати, а й волосся обполіскувати. Сухі і кучеряві локони після рисового спрею виглядають дивовижно, легко укладаються і знову набувають блиску.  В креми-маски для обличчя і тіла, в шампуні і кондиціонери для волосся додаємо 10-15%, більше не потрібно.

   Рисовий догляд багатий мінералами, амінокислотами і вітамінами — для шкіри, волосся, нігтів це й справді один з кращих методів. З огляду на гуманну ціну на рисове молочко від французьких виробників, гріх не скористатися потужним та природнiм засобом для омолодження-зволоження. За будь-якоï пори року рисовий догляд піклується про шкірні покриви і нашу шевелюру: зручно, практично й натурально.

   Бажаємо вам безтурботного літа з рисовою водичкою,

ваша Зульфія 

 

Статті по темі:

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close