close
Меню

Як омолодити обличчя в 40 років без хірургії та ін'єкцій

Як омолодити обличчя в 40 років без хірургії та ін'єкцій

Вʼянення шкіри запускає в мозку жінки процес пошуку протиотрути.

І хоча вікові зміни відбуваються поступово, а не різко, багатьох жінок сама думка про омолодження не відпускає. Воно й зрозуміло: зачаровувати і ловити на собі захоплені погляди приємно в будь-якому віці.

Як же омолодити обличчя, якщо вікова позначка вже на 40? В цьому реально класному віці зі шкірою ще все норм, оскільки гормональний фон в повному порядку. І хоча в 40 років жінка вже помічає більш-менш постійні зміни (починає нависати верхня повіка, а щічки поступово спрямовуються вниз і ін.), все не так жахливо, як ми можемо собі надумати. Закони гравітації, зрозуміло, ніхто не відміняв, але без ін'єкцій та хірургії справу поправити можна. І почнемо зовсім не з косметики, милі панянки 

Масаж — мастхев для тих, кому за 40

Масаж дзоган (методика японського косметолога), творить з обличчям дива. Правда, потрібно регулярно його робити, не кожній це під силу. Зате жінки, який дійсно пройнялися таким пʼятихвилинним масажем, вже за тиждень відзначають, що личко посвіжішало. Стало більш пружним, рельєфнішим таким. Тим, хто мріє про красиві вилиці, дзоган реально допомагає відскульптурувати личко.

Секрет масажу зоган простий: регулярний ранковий лімфодренаж. Жіночий організм схильний до коливань ваги, що часто викликано виключно утриманням зайвої води, не їжі (!). На обличчі такі щомісячні коливання не можуть не відбитися. На допомогу, звичайно, приходить косметика, але загальний масаж тіла або хоча б обличчя грає критично важливу роль.

Як зробити масаж зоган, розкажуть ролики з інтернету, а ось чи вводити це в звичку — вирішіть для себе самі. Чим раніше почати, тим менше змін відбудеться з личком, а це й є наша мета.

Косметика для тих, кому за 40

Насправді, такої конкретної косметики немає, адже наша шкіра поводиться індивідуально, і біологічний вік тут часто не орієнтир. Зате спостережливість ніколи не завадить: стежачи за станом і настроєм шкіри, можна значно полегшити та вдосконалити режим догляду за нею.

Активні речовини, що їх потребує шкіра сорокарічної здорової жінки, знаходяться в нашій сироватці для обличчя «Омолодження». Вона, до речі, якось відразу завоювала довіру наших клієнток. Склад там простий і зрозумілий, вбирається легко, витрачається економно, в боротьбі за омолодження шкіри зарекомендувала себе відмінно. Ми задоволені, покупці задоволені — що ще тут скажеш? 

                   

Ніжне очищення, массажик дзоган, сироватка, крем по ділу з пептидом Juveleven — ось, мабуть, все, чого зажадає здорова шкіра середньостатистичної панянки. Перевантажувати інфою або посиланнями на косметику не станемо, зате порадимо посилити фізичну активність — боротьба з набряклістю завжди допомагала в омолодженні шкіри, відзначають косметологи.

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close