close
Меню

5 бʼюті-лайфхаків від голівудських косметологів

5 бʼюті-лайфхаків від голівудських косметологів

Хитрощів по частині косметичного догляду повно, але голівудські косметологи вітають здоровий підхід, який відразу ж дає ефект. Приємно знати, що професіонали, які доглядають за шкірою зірок, не приховують своїх секретів. Про них читаємо нижче.

Маска — ліпший друг шкіри

Маска, що її рясно нанесено на шкіру, здатна творити чудеса. А якщо робити таку процедуру більш-менш регулярно, то можна уникнути багатьох неузгодженостей: сухості або жирності, поглиблення зморшок або тьмяності шкіри. Маски на глині ​​взагалі повинні стати мастхевом.

Як правило, на маски банально не вистачає часу, тому наносьте її перед душем. Хоч пʼять хвилин, але вона попрацює на шкірі.

Секрет зволоження, або Правило 60 секунд

Зволожуючий крем найкраще накладати на максимально зволожену шкіру, наприклад, відразу ж після вмивання. За словами японських косметологів, водне покриття випаровується всього за 60 секунд, одже крем буде менш ефективний в своїй зволожуючій дії. Будьте оперативними і запечатуйте вологу в шкірі!

Силіконовий праймер захищає шкіру

Праймери рвуть всі шаблони — дивно, але факт, як силіконовий гіпоалергенний крем може бути такий корисний для шкіри. Праймер виступає буфером між шкірою і тональним засобом, попутно захищає шкіру від втрати вологи.

Кокосова олія як універсальний догляд

Ніжна і легка кокосова олія може багато чого: і маскою для волосся виступити, і демакіяжем, і масажним засобом. Коли шкіра тьмяна або зневоднена, пара крапель кокосової олійки плюс легкий массажик швидко повертають сяйво і еластичність.

Слабокислий тонік з АГК оздоровлює шкіру

Тонік з фруктовими кислотами ніжно зволожує шкіру, відлущує і надає їй оксамитовий вигляд. Ігнорувати тонік з рН 5,5 не варто — це перевірений спосіб поліпшити стан шкіри будь-якого типу. Такий склад матує і ніжно стягує пори, наносити його краще прямо долоньками, минаючи ватяні диски — просто впечатуйте тонік в шкіру.

Сподіваюся, була вам корисна,

Ольга Zulfiya

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close