close
Меню

Маски з глини

Маски з глини

Бажаєте, щоб шкіра сяяла здоровʼям? Це просто: проведіть рівно 10 днів на глиняному догляді, а саме, на масках і убтанах, в складі яких половина — глина. У інтернет-магазина Zulfiya повнісінько різних глин, вибрати є з чого. Якщо знадобляться рецепти, ласкаво просимо — вони в кінці сьогоднішнього запису. Загалом, на порядку денному просте запитання: як моїй шкірі допоможе глина?

Глина — універсальний і недорогий засіб для підтримки шкіри в ідеальному стані. Шкода, що мало хто користується цим косметичним дивом, основна проблема відмов — глиною користуватися не дуже приємно, вона все навколо бруднить. Зате як шкіру очищає, панянки! Куди там кларісоніку братися...

Якщо винести за дужки «пачкучість» глини для вашої ванної і рушників, то цілком можна насолодитися ефектом масок на глині ​​(бентоніт, каолін, рассул найтоншого помелу) і очевидною користю для шкіри. Зазвичай ми рекомендуємо придбати зручну чашу і ложки, за допомогою яких глиняний склад швидко і зручно готується.

Користь глини для шкіри

Три кити, на який тримається популярність глини, це:

- мінералізація,

- детоксикація,

- ексфоліація.

Більшого від маски складно вимагати, погодьтеся. Є ще й четвертий-пʼятий фактор користі масок з глин, але він відноситься, скоріше, до розріджувача. Йогурт або гідролат зволожують, масло живить — принцип ви зрозуміли 

Важливо памʼятати, що глиняна маска має властивість швидко підсихати, особливо по краях. Вихід давно знайдений — збризкувати маску водою з пульвера. Нехай віддає всю вологу шкірі, за 15 хвилин (стандартний час для маски) епідерміс насичується всім необхідним і починає-таки сяяти здоровʼям.

Ефект відполірованої шкіри затребуваний в будь-якому віці, саме маски з глини дають шуканий ефект доглянутості, отже, беріть глину і починайте процедуру  Не пошкодуєте.

Маска з глиною «Червона»

Легкий ліфтинг, освіжаючий ефект. Маска з червоної глини буде корисною при зниженні еластичності шкіри. Багатий міддю бентоніт примусово мінералізує шкіру, це завжди корисно. Один-два рази на тиждень буде достатньо.

- бета-глюкан — 15 мл

- масло рисових висівок — 15 мл

- глина червона бентонітова — 5 г

- екстракт колагену морського — 0,5 г

Змішати глину, екстракт і бета-глюкан, ввести олійку, перемішати. Готову пасту наносять на шкіру обличчя, шиї, декольте на 15 хвилин. Після змивання доречно освіжити обличчя тоніком: ватний диск забере залишки червоної глини зі шкіри.

Маска каолінова «Зелена»

Матуючий і поростягуючий ефект, маска буде корисна шкірі, схильної до висипань і зайвої масності.

- глина каолінова зелена — 2 ч. ложки

- масло рисових висівок — 1 мл

- гідролат мʼяти — 15 мл

- гель на равликовому слизу — 10 мл.

Змішати глину і гідролат, дати набрякнути пару хвилин. Додати гель до консистенції пасти і нанести маску на 15 хвилин. Змити теплою водою без мила, освіжити тоніком і зволожити гіалуроновим гелем.

Маска з глиною «Рассул»

Підтягуючий ефект, поліпшення дихання шкіри, стимулювання оновлення клітин — і все це завдяки багатому мінеральному складу марокканської глини. Після змивання залишає відчуття дивної свіжості (лимон + йогурт = такий ефект).

- глина рассул — 5 г

- біотонік зволожуючий — 5 мл

- ефірне масло лимона — 2 краплі

- ефірне масло неролі — 2 краплі

- йогурт-концентрат — для розведення до консистенції пасти.

Йогурт змішується з рассулом до консистенції пасти, додається біотонік і ефірні масла. На добре очищену шкіру наносять маску і залишають на 15 хвилин, змивають і зволожують.

 

Як бачите, рецепти нехитрі, а принцип простий: дати глині ​​набрякнути в воді або іншої рідині-розчиннику. Зате в результаті — оновлена, чиста, відполірована шкіра.

Як мінімум один рецепт освоїти все ж потрібно 

Ваша Ольга Zulfiya

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close