close
Меню

Амарантова олія від тьмяності волосся

Амарантова олія від тьмяності волосся

Амарантова олія високо цінується в догляді за волоссям: витрата невелика, а користі багато!

Найпростіший рецепт для відродження ламкого і тьмяного волосся — суха олійка. Беремо 10 мл амарантової олії, 10 мл емоленту Sensolene і 20 крапель ефірної олії розмарину. Плюс циклометикон (20 мл) в якості транспортної речовини: він допоможе нанести масляний еліксир швидко та ефективно. Все змішуємо у флаконі-спреї та наносимо на сухе волосся. Амарантова суміш, нанесена за пів години до миття волосся, допоможе розгладити кутикулу волоса і трохи зніме статику.

Як ви вже здогадалися, така суха олійка відмінно впишеться і в догляд за тілом: в цьому випадку найзручніше наносити його на зволожену шкіру після душу — ефект сяйва і гладкості вас потішить.

При дуже сухій шкірі радимо зводити олію амаранту з Bioil Molecular Activ — інги легко змішуються, обидва ж олієрозчинні.

Масляні сироватки на базі амаранту особливо показані вʼянучій шкірі: дерматологічні дослідження довели, що високий вміст сквалену і вітаміну Е в активній формі робить шкіру візуально молодше, шляхом вирівнювання мікрорельєфу та усунення стягнутості.

Рада відзначити, що нерафінований амарант вже у продажу: холодного преса у нас ще не було, не пропустіть новинку!

Ваша Ольга ZULFIYA

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close