close
Меню

Новинки сайту

Новинки сайту
   Ми знову до вас з хорошими новинами. Наша перша новинка - ефірна олія Сантана або Сандалу. Багатьом ця олія відома. В описі парфумів дуже часто зустрічається ця назва. В основному в зимових варіантах, тому що для літа аромат важкуватий. Хоча, звичайно, все на любителя. Можна сказати, що ця ефірка перевірена часом. Ще 2500 років тому в Індії лікували нею інфекції сечовивідних шляхів і просочували запашні трубочки, а в Єгипті бальзамували своїх улюбленців-фараонів. Ефірна олія Сантана, як всі олії, дивно корисна і універсальна, підходить для сухої шкіри і для жирної, проблемної. Сантал підтягує контури обличчя і тіла, розгладжує сітчасті зморшки під очима. У боротьбі за сильне, без лупи, блискуче волосся зазвичай ця олія здобуває перемогу. Досить додати в разову дозу шампуню пару крапель ефіркі. І бажано трохи довше потримати шампунь на волоссі. Ефект не змусить себе довго чекати.

   Нарівні з аромаванною та аромалампами варто аромарозчісування. Процедура проста, але дуже ефективна. Наносимо пару крапель олії на гребінець з натуральними волокнами або найкраще дерев'яну. І хвилин 5-10 масажуємо шкіру голови. Сам по собі масаж корисний для росту волосся, а також олії роблять свою роботу. Бажано використовувати ті запахи, які вам подобаються, тому що аромат вас буде переслідувати довго. Обов'язково треба враховувати і підбадьорливі властивості і заспокійливі. З ранку краще користуватися цитрусовою олією або розмарином, а ввечері ромашкою або лавандою.

Родина ладаннику — сонячна Іспанія. Не плутати з ладаном — це різні речі. Якщо вам набридло боротися з лупою і чистити гребінець від втраченого волосся, використовуйте Ладанник. Він зміцнить структуру і стимулює зростання. У кремах для в'янучої шкіри ця олія зіграє роль молодильного яблучка —  підвищить еластичність і освіжить. Олія ладаннику відмінний дезінфектор. Капніть його в аромалампу і повітря в приміщенні позбудеться від вірусів та інфекцій. Для миловарів це просто знахідка. Аромат олії може грати роль аромату і вельми приємного, а також це прекрасний фіксатор запаху.

   У боротьбі за красу і молодість всі засоби хороші. І особливо вам допоможуть ніжні бавовняні патчі. Що може бути найважливішим у зовнішності жінки як ні очі! Яскраві, зухвалі і просто красиві, а значить доглянуті. Зручна форма патчів дозволяє використовувати їх під очима і на носо-губних складках, а просунута формула складу для просочення наповнить вашу шкіру життям і напоїть вологою. Наслідки вдалих вихідних на обличчі? Використовуйте маски від темних кіл і набряків. І патчі вам в помощь!

   За вашим побажанням ми продовжуємо збирати колекцію надкритичних екстрактів. Екстракти, отримані таким методом вважаються максимально високої якості. СО2 екстракти прості у використанні. Їх можна додавати навіть в готові креми для посилення ефекту. Всі ми знаємо, що традиційно обліпиха використовувалася для лікування опіків і ран і з цілющими властивостями її ніхто сперечатися не буде. Екстракт Обліпихи СО2 покращує регенерацію тканин, прискорює загоєння ран. Відновлюючі креми після засмаги, скраби для ніг, крему для сухої шкіри рук, для нігтів і кутикули. Все, що душа забажає!

   Ще один кандидат на вашу любов і схвалення - Екстракт ромашки СО2. Де б ви його не використали, свої п'ять копійок користі він внесе. У кремах він дарує заспокійливу і живильну дію, в засобах для порожнини рота загоює дрібні ранки, надає зміцнюючу дію на стінки судин і просто це відмінний антисептик. Для любителів робити своїми руками зубні натуральні пасти цей екстракт буде просто знахідкою. Екстракт ромашки СО2 - універсальний засіб. Він додасть сяйво волоссю блондинок, чоловікам заспокоїть шкіру після гоління, буде ніжним в дитячій косметиці.

   Ми завжди намагаємося полегшити життя нашим клієнтам, щоб вони не переживали вийде у них крем або розсиплеться. З силіконом SeraSol створення кремових шедеврів стає легше і приємніше. Йому під силу поєднати складно-поєднувані між собою компоненти. Силікон популярний в кремах денного і нічного догляду, в бальзамах і молочку для тіла. У гелевих дезодорантах він просто чудовий.
   Гермаль рідкий - простий і зручний у використанні консервант. Особливо гарний в косметиці з великим вмістом води - шампуні, гелі для тіла, пінки для лазні. Для того, щоб ваші кремові вироби зберігали свою свіжість довго, Гермаля потрібно зовсім небагато, тому що це засіб дуже економний.
Друзі, так мало часу залишилося для насолоди жарким, ледачим літом. Ще кілька днів млості і розслаблення. Бажаю вам їх використовувати по повній!
Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close