close
Меню

Вітамінний феєрверк

Вітамінний феєрверк

Вітамінний феєрверк

І дійсно, настає пора найкрасивішої золотої осені багатої на фарби, а так само запаси вітамінів на зиму. А королевою всіх осінніх овочів по праву вважається гарбуз. І не даремно! Адже в ньому містяться рідкісні вітаміни Т і К, а кількість каротину і пектину більше, ніж у моркві. У косметології також не обійшлося без гарбуза. Сьогодні я розповім вам як взяти все найцінніше для нашого улюбленого личка на прикладі живильної маски.

Ми будемо робити не просто маску, а цілу вітамінну бомбу, яка чудово підійде всім типам шкіри.  Жирній допоможе налагодити себовідтік, суху зволожить, наситить і загоїть; в'янучу наситить вітамінами й матиме ефект ліфтингу. А допоможуть мені в цьому дві чудові олії гарбуза і жожоба, які потужно відновлюють шкіру і сприяють її швидкої регенерації. А щоб їх посилити, ми використовуємо гідролат обліпихи, а також екстракти шипшини та гарбуза. І для повного набору вітамінів, ми додамо комплекс AEF.

А тепер давайте по черзі:

ЖФ

- Олія гарбуза нераф. 10,0

- Олія жожоба раф. 5,0

- Емультікс 3,0

ВФ

- Гідролат обліпихи 75,0

АФ

- Феноксиетанол 0,8

- Екстракт глікол. гарбуза 3,0

- СО2-екстракт шипшини 1,0

- Вітамінний комплекс AEF 2,0

Ефірні олії іланг-ілангу, апельсина гіркого і бергамота по 3-4 крап. на 100 г маски

Приготування: все дуже просто і гріти нічого не треба! Зважуємо олії та емультікс, додаємо гідролат і активно все перемішуємо міні міксером. Потім вводимо екстракти, вітаміни та не забуваємо про консервант. В кінці капаємо ефірні олії й ще раз все активно перемішуємо. Усе.

Наносити таку маску варто на чисту суху шкіру на 20-30 хвилин, потім змити теплою водою, протерти обличчя тоніком і нанести крем. Роблячи таку просту процедуру 1-2 рази на тиждень, ви незабаром побачите як ваша шкіра стане здоровою і сяючою.

Краси вам і теплої осені!

Ваша Зульфія! 

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close