close
Меню

Мильний цукровий скраб Пломбір

Мильний цукровий скраб Пломбір

Привіт всім, хто любить себе побалувати смачненьким!
Так-так, себе треба любити, а свою шкіру в першу чергу! Ось я і подумала, чим би вас пригостити? І придумала ...


Сьогодні ми будемо робити універсальний скраб для тіла, який не тільки чудово очистить шкіру, але і зробить її гладенькою, зволоженою і пахучою. Для цього мені знадобляться цукор, який я люблю набагато більше, ніж сіль, за його зволожуючі властивості та мильна основа двох видів, також нерафінована олія кокоса, яка в таку вітряну і холодну погоду зволожить і заспокоїть шкіру. А для того, щоб шкіра пахла ще краще, я дам віддушку "Пломбір", яка чудово поєднується з ароматом кокосу.

Отже, приступимо:
- цукор 150,0
Основа кремоподібна50,0
- Основа мильна Вівсяне молочко і ши 25,0
- Масло кокосу нераф. 20,0
- Віддушка "Пломбір" 2,0
За бажанням барвник 5-7 крап.

Приготування: Зважуємо цукор і висипаємо в зручну ємність для змішування. Далі зважуємо обидві основи та ставимо їх плавитися на водяну баню. Коли вони розтопилися, додаємо барвник і віддушку, добре перемішуємо. Зважуємо масло кокосу і також ставимо топитися на баню. Виливаємо наші основи й масло в цукор, і ще раз все інтенсивно перемішуємо. Перекладаємо все в зручну баночку і йдемо в душ насолоджуватися результатом!


За бажанням ви можете змінювати склад твердих основ, але кремоподібна має бути присутня в рецепті для розсипчастості скрабу. А змінюючи склад масел і ароматів можна створити цілу серію скрабів під будь-який настрій. Експериментуйте і виглядайте чудово!

Космецевт Олена Лемещук

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close