close
Меню

Моя улюблена борода

Моя улюблена борода

Топ-10 засобів для догляду за бородою

Чоловіки в бороді й вусах стали трендом — красиво підстрижена борода виглядає стильно, до того ж, може візуально скорегувати невдаліший овал обличчя. Тенденція носити бороду триватиме ще не один рік, тому косметична промисловість відразу ж зреагувала випуском 1001 засобу для догляду за такою важливою натуральною прикрасою чоловіків.

Як доглядати за бородою — це питання задає собі кожен чоловік, який бажав би спробувати відростити бороду. Однак навала мануалів та різних засобів для догляду за волоссям на обличчі можуть збентежити навіть підготовлену людину. Як виявилося, не все так складно: професіонали зі столичного барбер-шопа поділилися головними постулатами догляду за бородою і порадили топ-10 засобів, які будуть тримати вашу бороду в ідеальному стані.

Бальзам для бороди «Шовковистий я», 100 г

Бальзам важливий при догляді за бородою, оскільки містить невелику дозу олій і екстрактів, що підтримують волосяний стрижень в ідеальному стані: від кореня до кінчика. Це і надає бороді доглянутості, блиску й шовковистості. Бальзам наносять на бороду після очищення шампунем або милом, залишають на пару-трійку хвилин і змивають.
Найзручніше проводити процедуру вранці в душі, блондинам буде кориснішим екстракт волошки, а брюнети можуть додати екстракт каштану.

- основа кондиціонер «Hair Conditioner Base» — 95 г
- амодиметикон — 3 г
- СО2-екстракт волошки (або каштану) — 3 краплі
- олія кризалідна — 1 г
- ефірна олія неролі 3% — 4 краплі
- ефірна олія чайного дерева — 4 краплі
- консервант гермаль — 5 крапель.

В основу кондиціонер вводять компоненти по черзі, консервують формулу і переливають у флакон з дозатором.

Читати далі

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close