close
Меню

Детокс-вихідний!

Детокс-вихідний!

Детокс-вихідний можна влаштувати й посеред тижня, важливо налаштуватися на цей оздоровчий захід і накидати план процедур. Відмінною ідеєю буде проведення загального масажу, або відвідування сауни: посилення лімфодренажу для детоксикації організму корисно.

Косметичні компоненти, які корисно використовувати при проведенні детоксикації, різноманітні: від фітоекстрактів і ефірних олій, до скрабів і масок. Перш за все, шкіру слід глибоко очистити, тоді вона звільниться від шару віджилих клітин і почне повноцінно дихати. Неоціненну послугу тут надасть масаж сухою щіткою — проста, але вкрай результативна процедура.

У програму детоксу неодмінно входять водні процедури — сауна буде ідеальним варіантом, однак якщо з якоїсь причини до неї не добратися, прийміть глиняну ванну. Такий вид догляду за шкірою забезпечить гладкість, свіжість і еластичність надовго.

Антицелюлітна складова детокс-вихідного в ідеалі повинна включати лімфодренажний масаж і нанесення спеціальної сироватки, або крему з жироспалювальним ефектом. Масаж сухою щіткою — недооцінена маніпуляція, що дозволяє в стислі терміни привести шкіру в тонус, поліпшивши її кровопостачання і зовнішній вигляд відповідно.

Скраб для тіла «Антицелюліт», 100 г
Скраб для тіла з імбиром і базиліком є ​​надійним засобом для підготовки шкіри до детоксу. Натуральні ексфоліантні частинки (гарбуз і тонка пемза) очищають поверхню шкіри та підсилюють мікроциркуляцію крові.
Активи (винна кислота і сірка) підсилюють лімфодренажний ефект, що є вкрай корисним перед сеансом масажу.
- пудра рису — 20 г
- скраб гарбузовий — 20 г
- пудра імбиру — 20 г
- пудра базиліку — 10 г
- пудра пемзи — 10 г
- натрію кокоїл ізетіонат — 10 г
- сірка водорозчинна — 5 г
- кислота винна — 5 г
Розбавляти гідрофільними оліями, або комплексом «Антицелюлітний». Використовувати в душі 1-2 рази в тиждень.

Читати далі

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close