Ефірна олія цитронелли
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ефірна олія цитронелли

Ефірна олія матує шкіру,

розгладжує і вирівнює її тон. У чистому вигляді зводить мозолі та припікає прищі. Афродизіак і тонізуюча олія

  • 10 г

116,00 ₴ Без податку

116,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія цитронелли

INCI: Сitronella grass (Cymbopogon nardus) Essential Oil

Зовнішній вигляд: блідо-жовта плинна олія зі свіжим мильно-деревним ароматом з сильною лимонною нотою

Активні речовини: камфен, дипентен, лімонен, гераніол, цитронеллол, борнеол, нерол, геранілалацетат

Метод отримання: водно-парова дистиляція трави

Властивості: матуюча, бактерицидна, антивірусна, дезодоруюча; тонізуюча, бадьорить, афродизіак

Ефірна олія цітронелли допомагає боротися з гнійничками і прищами, чудово матує і дезодорує шкіру. Борючись з патогенною мікрофлорою, оздоровлює шкірний покрив і навіть може прогнати бородавки. У косметології цітронеллою часто замінюють лемонграс і дорогий лимонний евкаліпт.

Від пігментних плям цитронелла допомагає в комплексі з іншими оліями: неролі і лимон, шавлія і ладанник прекрасно доповнять відбілюючі шкіру формули. Допомагає шкірі відновитися після АГК-пілінгу, благотворно діє на епідерміс.

Дезодорант на цітронеллі та шавлії буде не просто пахнути, а й піклуватися про шкіру, особливо це важливо при підвищеній пітливості. Обидві ефірні олії протистоять розмноженню бактерій на шкірі, а освіжаючий гель алое-віра з екстрактом кокосу і цітронелли подарує шкірі тонкий аромат і свіжість на весь день. У побуті олію цітронелли можна вводити в освіжувачі повітря (від тютюну, кухонного чаду, риби), засоби для чищення, репеленти (цитронелла, гвоздика, лаванда, герань в рівних частинах), домашню аптечку.

Від прищів цитронелла допомагає як в чистому, так і в розведеному вигляді: можна припікати запалення чисто олією, можна вводити її в косметику і маски. Цітронелла славиться своєю в'яжучою властивістю, відмінно вирівнює рельєф шкіри: тонік на ній повинен стати доброю звичкою для тих, чиї пори мають звичку забиватися.

Для старіючої шкіри цитронелла важливий помічник — олія пом'якшує і розгладжує шкіру, знімає стрес і дарує здорове сяйво. Мигдальна олія з парою крапель цитронелли здивує вас своєю дієвістю: шкіра стає світлішою і рівнішою, а ефект від масажу зростає в кілька разів.

Психоемоційний вплив цитронелли на організм — це бадьорний і тонізуючий імпульс, вдихання цього аромату дарує відчуття юнацького завзяття і готовність випробувати нові пригоди. У той же час цитронелла допомагає сконцентруватися, «наростити» пам'ять і домогтися чіткості сприйняття — за це олію поважають водії. Афродизиаковий вплив аромату підтверджено багатовіковою практикою, вдихання аромату пробуджує чуттєвість.

Застосування: в косметиці (0,5-1,5%) або в лікувальних і ароматерапевтичних цілях (2%), для літніх знижуємо дозування втричі.

Розчинення. Ефірна субстанція вимагає попереднього розведення перед використанням, корисними будуть емульгуючі речовини (полісорбат або спирт універсальні; цукор, сіль, мед або молоко зручні при додаванні в ванну).

Косметичне дозування:

- масажні олії — 3-4 краплі на 10 мл базової олії
- ванни дезодоруючі — 3-5 крапель
- збагачення готової емульсії — 5 крапель на 20 г основи
- компреси після укусів гнусу, при ревматизмі — 5-10 крапель на 250 мл води
- припікання при укусі кліща — в чистому вигляді ватною паличкою точково
- профілактика педикульозу — 5 крапель в разову дозу шампуню

Запобіжні заходи: може викликати відчуття печіння при нанесенні в чистому вигляді на шкіру, але через 3-5 хвилин воно проходить. При інгаляціях або вдиханні може викликати чхання

Тара: скляний темний флакон з крапельницею і кришкою-гвинтом

Тримати подалі від сонячних променів при 15-25 °С

04947
Новий
11 од.
chat Коментарі (6)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • chevron_right