Ефірна олія розмарину
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ефірна олія розмарину

 Потужно регенерує

і освіжає тон шкіри. Зміцнення волосся, дезинфікуюча і бактерицидна властивість.

  • 10 г

121,00 ₴

121,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія розмарину

INCI: Rosemary (Rosmarinus Officinalis) Essential Oil

Зовнішній вигляд: світло-жовта олія з різким камфорним ароматом, який переходить в трав'янисто-м'ятний

Активні речовини: цинеол-1,8, пінен, камфен, камфора, борнеол

Метод отримання: дистиляція водно-парова пагонів і суцвіть

Властивості: лімфодренажна, бактерицидна і підсушує запалення, регенеруюча, омолоджуюча, освіжаюча, капілярозміцнююча, що знімає стрес

Від випадіння волосся

Одна з п'ятірки основних олій ароматерапії. Недорога і дуже дієва! Розведена олія розмарину чудова для масажу, ванн і компресів при суглобових і м'язових болях. Легкий масаж швидко допоможе скутим м'язам - просто зведіть розмарин з лавандою в масажну суміші. Олія в дуеті з пальмарозою відмінно профілактує целлюліт.

Для догляду за шкірою і волоссям розмарин служить вірою і правдою багато століть. Профілактика лупи і випадіння волосся (маски і спреї), зміцнення цибулин (втирання і масаж перед миттям), надання блиску (ополіскувачі і лак для волосся).

Розмарин чудовий у справі зміцнення судин, каштанові креми на розмарині відмінно призводять шкіру в тонус. Омолоджуючі якості олії використовують в класичній угорській воді і одеколонах.

Пухка шкіра дуже потребує розмаринового догляду. Простий тонік або міцелярна вода, убтанове очищення з додаванням розмарину абсолютно точно стягнуть пори-кратери. У чистому вигляді можна припікати прищики: розмарин працює так, що після запалень не залишається неестетичних рожевих плям. Матування шкіри і себорегуляція також підвладні розмарину.

Свіже повітря - козир розмарину. Незважаючи на те, що в чистому вигляді олія має дуже різкий запах, в розведеному вигляді ефір насичує житло дивно ніжним і свіжим ароматом. Добре змішується з цитрусовими. Ротангові скіпи або освіжувач повітря в спреї допоможе оцінити всю красу розмарину. До того ж вам гарантовано очищення повітря від бактерій і вірусів: розмарин славиться як потужний антисептик.

Ефірна олія розмарину - чудовий стимулятор мозкової активності, допомагає справлятися з емоційними перегинами і переживати щоденний стрес. З давніх часів він здобув репутацію засобу поліпшення пам'яті. Досить вдихнути запах - і в голові проясниться. Олійна суміш в роликовому флаконі нехай завжди чергує у вашій сумочці: пара штрихів на зап'ясті, вдих і видих. Все буде добре - це про розмарин!

Застосування: косметична (0,5-2%) або лікувальна (3%), для дітей і літніх знижуйте дозування в 2-5 разів.

Розчинення. Для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібна речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальними для косметики є полісорбат і спирт.

Дозування усереднене:

- Ванна повна - 3-5 крапель на речовину-емульгатор
- Аромаспрей для повітря - 5-10 крапель на 5 мл емульгатора
- Аромалампи - 3-4 краплі
- Сіль для ванн, мило - 20 крапель на 1 кг
- Компрес - 2-4 краплі на 500 мл води
- Масаж, аромасвічки, олійні сироватки - 1 мл на 50 мл бази
- Розтирання - 5-6 крапель на 5 мл базової олії
- Збагачення емульсій, зубних паст, деоталька - 3-5 крапель на 10 г засобу
- Збагачення піномиючих засобів - 5 крапель на 20-25 мл засобу
- Полоскання рота - 1 крапля на 50 мл води
Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування, не використовувати вагітним і дітям до 5 років, епілептикам, гіпертонікам, при схильності до судом; НЕ перевищувати дозування; дана олія допускається використовуватися в чистому вигляді точково і локально.
Упаковка: флакон темного скла з внутрішньою крапельницею і кришкою, що загвинчується
Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03347
Новий
10 од.
chat Коментарі (19)