close
Меню

Зимовий рецепт для волосся

Зимовий рецепт для волосся

У холодну пору року наше волосся страждає від вітру і морозу (іноді), томиться під зимовими шапками, пересихає від опалювальних приладів і чекає весни, коли можна буде покрасуватися на голові свого господаря, заблищати на сонечку і пограти його променями у своїх локонах. Взимку рідко хто може похвалитися сяючою і здоровою шевелюрою. Тому сьогодні ми хочемо поділиться з вами одним з кращих рецептів шампуню для змученого, тьмяного і примхливого волосся. Цей шампунь допоможе вам не тільки зміцнити волосся, а так само буде регулювати жирність шкіри голови. Якщо ви часто миєте голову і втомилися від випадіння волосся, тоді цей рецепт саме для вас.

Отже, що нам потрібно на 100 мл готового продукту:

- Гідролат аїру і кропиви - 55 г

- Гідролизат протеїнів пивних дріжджів - 5 г

- Сірка водорозчинна - 4 г

- Феноксиетанол - 0,8 г

- Олія гірчиці білої - 2 г

- Олія реп'яхова - 2 г

- Алое-вера концентрат - 1 г 

- СО2-екстракт імбиру - 0,5 г

- Ефірна олія розмарину, лимону і кедру по 4 краплі

- ПАР Кокамідопропілбетаїн 30% - 10 г

- Шампуньова основа-концентрат Liquid Crystal Concentrate - 20 г

Приготувати шампунь дуже просто: відміряєтмо гідролат і гідролізат, потім розчиняємо в них сірку і феноксиетанол. Далі додаємо все по списку, кожен раз добре перемішуючи. Все дуже просто. Наш чудовий густий шампунь з шикарною піною готовий.

Маленька порада — якщо ви щасливий володар світлого волосся, раджу додати СО2-екстракт ромашки. Вона підкреслить ваш чудовий блонд і додасть волоссю сяйво.

Бережіть своє волосся, навіть якщо за вікном зима. Є маса способів зберегти його красу. Незмивні кондиціонери, маски та флюїди для сухих кінчиків. Підстригайте їх раз у два місяці й не старайтеся з феном і вирівнювачем волосся. Наша краса в наших руках!

Творіть і будьте здорові! А в наступному випуску ми розглянемо не менше чудовий рецепт бальзаму-кондиціонеру для волосся.

Космецевт Олена Лемещук

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close