Ланолін рослинний
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ланолін рослинний

Гіпоалергенна косметика

налагодить водно-жировий баланс шкіри. Живить зрілу шкіру, загоює, себомодулює. Розгладжує зморшки і надає шкірі доглянутий зовнішній вигляд.

  • 25 г

59,00 ₴ Без податку

59,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Ланолін рослинний

INCI: Lanolin Phyto, Plantsoft, Shea Butter (and) Glyceryl Rosinate (and) Olive Oil Unsaponifiables
Склад,%: батер ши 50, гліцерил розінат 40, неомиляємі фракція олії оливи 10
Зовнішній вигляд: в'язка світло-жовта емульсія зі специфічним запахом
Розчинність: олії і тригліцериди жирних кислот, не розчиняється у воді
Температура плавлення: 40-50 ° C

Поживний крем для тіла

Неаллергенний рослинний компонент - альтернатива ланоліну тваринного походження. Складається з комплексу полігліцеридів жирних кислот. Ніжний для шкіри, підходить для дитячої косметики і чутливого епідермісу. Дивовижно себе показав в кремах під очі: не просто живить-зволожує, а ще й знімає припухлості!

Відмінно розгладжує шкіру, тому що благотворно впливає на її водно-жировий баланс. Постачає шкірі ліпіди і утримує потрібну кількість вологи в епідермісе.

Атонічній шкірі корисний, оскільки відновлює тургор і еластичність, шкіра набуває здоровий відблиск і приємну гладкість. Жирній шкірі додасть ніжну матовість, особливо в співдружності з саліциловою кислотою.

Загоєння і відновлення шкіри, захист від негоди і профілактика тріщин - ось неповний список талантів ланолінових кремів. Створювати їх нескладно, а користуватися дуже приємно!

Емульгуючі здатності фітоланоліну дозволяють використовувати його в якості соемульгатора, хоча одна його молекула може зв'язати води втричі більше за власну вагу.
Не тільки косметичні креми і гелі, але і більш щільні засоби можна виготовити на базі фітоланоліну. Кольд-крем, наприклад, або аптечні загоюючі склади. Вони легко наносяться, бальзами легко розподіляються, а сама текстура косметики полегшується і добре всмоктується.

Демакіяж і лосьйони для очищення шкіри, шампуні і помади: будь-який вид косметики виграє від введення в жирну фазу рослинного чудо-ланоліну.

 Властивості:

- Рослинна альтернатива ланоліну,
- Зволожуюча і пом'якшувальна,
- Поживна і жірорегулююча,
- Знижує втрату вологи шкірою,
- Компенсує микрорельеф шкіри,
- Поліпшує в'язкість емульсій і кремів,
- Поліпшує тургор і еластичність шкіри,
- Со-емульгатор,
- Додає блиск помадам,
- Створює повітропроникну плівку на шкірі.

 Косметичне застосування:

1-10%, до 100%. Топлять в олійній фазі.
- Гелі та шампуні - 0,5-1%
- Емульсії і рідкі креми, дитяча косметика - 2-4%
- Бальзами та мазі - 6-10%
- Пом'якшувальні бальзами-рятувальники - 5-10%
- Молочко після солярію - 3-5%
- Захисні креми і лосьйони - 4-6%
- Гіпоалергенна основа мазей і лініментів - 80-100%.
Зберігання: щільно закупореним, при температурі не вище 25 °C
Виробник: Франція
Упаковка: фармацевтичний пластик

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02345
Новий
8 од.
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (15)