ᐈ Самоемульгуюча основа Emulself - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Самоемульгуюча основа Emulself

Зручна база Emulself

проста в застосуванні, не розшаровується при рН 3-11. Стійкість формул кремових дезодорантів, масок, масажних кремів та лікувальних шампунів.

  • 25 г

42,00 ₴ Без податку

42,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Самоемульгуюча основа Emulself

INCI: Glyceryl Stearate (and) Ceteareth-20 (and) Ceteareth-12 (and) Cetearyl Alcohol (and) Cetyl Palmitate

Зовнішній вигляд: світло-бежеві пластівці зі специфічним запахом

Iоннiсть: неіонний компонент

Розчинність: легко плавиться в оліях при 50-55 °С; емульгується в воді при 70 °С; в прохолодній воді утворює колоїдний розчин

Самоемульгуюча основа Emulself стане надійним помічником для кремоварів, всього 2-3% цієї бази достатньо для створення лосьйону, а при 7% введення отримаєте густий крем або бальзам. Важливим моментом є додавання в формулу гелеутворювача або поліакрилату, які вбережуть формулу на Емульселфі від розшаровування. Отже, для рідкого крему вам знадобиться 2% Emulself плюс 0,1% ксантану або карбополу — це золота пропорція плинних емульсій на Emulself. Для щільного крему візьміть 5% бази і 0,2% ксантану.

Самоемульгуюча основа Emulself гарантує чудовий результат при створенні формул з кислим та лужним середовищем — від активних сироваток на АГК до піномиючих крем-гелів з рН 8-11. Чим більше батерів в жирній фазі емульсії, тим щільніше буде кінцевий продукт.

Креми для тіла на основі Emulself радують легкістю розподілення по шкірі та можливістю вводити фруктові кислоти: крему розшарування не загрожує навіть при кислому рН. Однією з хитрощів приготування емульсії є підготовка водної фази: для ідеального емульгування гідроколоїд (ксантанова, конжакова або гуарова камідь) повинен вже набрякнути в воді. Варіант з гелеутворювачем (карбопол, арістофлекс, ГЕЦ) теж буде надійний.

Масажні креми, що легко ковзають по шкірі та містять потужну дозу ефірних олій — мрія будь-якого масажиста. Самоемульгуюча основа Emulself дарує таку можливість: при охолодженні крему можна ввести потрібну кількість олій і активів, не боячись розшарувати крем.

Дезодоруючі креми, які потребують введення примхливих компонентів, добре створювати на Емульселфі, як і сонцезахисну косметику: стійкість емульсії забезпечує самоемульгуюча основа.

 Косметичне застосування:

2-7%, олієрозчинний, емульгується в гарячій воді теж
- моноемульгатор для емульсій — 3-5%,
- моноемульгатор для щільних бальзамів — 6-7%,
- соемульгатор — 2-4%,
- формула з 0,2-0,3% гідроколоїдів — 2-3%
- формула з 0,1% гелеутворювача — 2,5%.

Технологія створення емульсій на Emulself проста: розтопити пластівці в жирній фазі при 55 °С, влити в водну і енергійно збити до утворення гомогенної структури емульсії. Після охолодження вводять активну фазу, а при повному охолодженні емульсія ще більш загусає.

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04523
Новий
6 од.
chat Коментарі (11)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • 3
  • chevron_right