Троянди гідролат
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Троянди гідролат

Мінеральний спрей

плюс маски і гелі роблять шкіру ідеальною. Зволоження та турбота на трояндовому гідролаті зроблять вас безтурботними і красивими. 

  • 100 г

62,00 ₴ Без податку

62,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Гідролат троянди

INCI: Rose (Flores Rosae) Hydrozol (and) Euxyl

Активні речовини: ефірна олія, флавоноїди, вітаміни

Кольд-крем трояндовий

Гідролат троянди стане вашим улюбленим, незважаючи на потужний аромат. Діапазон трояндової води надзвичайно широкий, адже косметика зі слідами ефірної олії надзвичайно корисна шкірі.

Трояндова вода використовується як натуральний очищаючий засіб: у чистому вигляді або у складі тоніків-лосьйонів. Пропорції підбираються індивідуально, залежно від типу косметичного засобу і ресурсів шкіри. Зволожує шкіру, рекомендований навіть для чутливої. Омолоджує, регенерує, розгладжує, підвищує еластичність і пружність шкіри.

Проблемна шкіра зітхне спокійно, тому що тонік на рожевій воді налагодить нормальне вироблення себуму. Водорослева маска з гідролатом троянди освітлить постакне, шкіра набуває рівний тон, звужуються пори.

Кольд-крем класичний зробить шкіру рівніше, потужна олійна фаза крему розгладить зморшки і поверне тургор. У засобах для волосся (маски, ополіскування, шампунь) рожевий гідролат допомагає розпрощатися з лупою.

Сліди ефірної олії, що містяться в гідролаті, додадуть шкірі не тільки пахощів, але і гладкості, заспокоять її і підготують до нанесення крему. Завдяки своїм антисептичним і охолоджуючим властивостям трояндова вода заслужила звання засобу першої допомоги. У рівних пропорціях з лавандовою і ромашковою водою троянда допомагає при стресі, безсонні, сонячних опіках.

Мінеральний спрей на троянді і ромашці відмінно виручає в побуті і поїздках. Корисно використовувати трояндову воду для догляду за ротовою порожниною і для інтимної гігіени.

 Корисне поєднання:

- гамамеліс, шавлія, березове листя — розширені пори;

- лаванда, алоє, бузина, ісоп — акне і висипання;

- софора, абрикос, малина, полуниця — боротьба зі зморшками.

 Властивості:

- зволожуюча і освіжаюча,

- себорегулююча,

- проти лупи,

- тонізуюча,

- протизапальна,

- антиоксидантна,

- зволожуюча.

 Косметичне застосування: 1-100%, ліктьова проба на чутливість обов'язкова (троянда в чистому вигляді часто пощипує чутливу шкіру) 

- водна фаза кремів і гелів,

- косметичний лід, тоніки, дитяча косметика,

- спрей-зволоження для тіла, міцелярна вода,

- догляд за проблемною шкірою, шампуні та тоніки для шкіри голови.

Зберігання: у холодильнику; містить консервант еуксил

Виробник: Україна

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

01892
Новий
Тип волосся
Жирне волосся
Комбінований тип волосся
Лупа
Нормальне волосся
Пошкоджене волосся
Сухе волосся
Тип шкіри
Вікова
Жирна
Зневоднена
Комбінована
Нормальная
Суха
Шкіра навколо очей
Від зморшок навколо очей
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (18)