Гідролат любистку
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Гідролат любистку

Допомагає при набряклості тканин,

тому завжди входить до складу кремів під очі. Гідролат в спреї матує шкіру, стягує пори і швидко загоює незначні травми шкіри

  • 100 г

64,00 ₴ Без податку

64,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Гідролат любистку


INCI: Lovage (Levisticum officinale) Hydrozol

Активні речовини: лактони, органічні кислоти, кумарини, цукор

Паровий дистилят любистку використовується в косметиці як зволожуючий і протинабряковий засіб: лімфодренажні гелі та креми від мішків під очима не обходяться без цього компоненту.

Переваги любистку в косметичному догляді є очевидними, він доволi часто фігурує в професійних серіях по догляду за волоссям. Властивість рослини оптимізувати водно-жировий баланс шкіри і зміцнювати волосяні цибулини рекомендуємо використовувати в лосьйонах і масках. Гідролат для таких цілей можна комбінувати з шавлієвою та аїровою водою.

Атопічна і реактивна суха шкіра потребує любистковоï воді, оскільки вона містить лактони. Ці похідні молочної кислоти глибоко зволожують шкіру, знімають стрес і вирівнюють тон шкіри обличчя.

Загоюючу властивість гідролата любистку можна використовувати при лікуванні ран, побутових і сонячних опіків, дрібних пошкоджень шкіри. Якщо посилити гідролат ламелярним зволожуючим комплексом Trimoist KMF, отримаєте універсальний спрей-тонік для будь-якої ділянки шкіри.

 Властивості:

- заспокійлива і зволожуюча,
- антибактеріальна та регенеруюча,
- розгладжує шкіру і знімає подразнення,
- лімфодренажна, знімає набряки.

 Косметичне застосування:

10-100%

Зберігання: в холодильнику

Виробник: Україна

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04721
Новий
7 од.
chat Коментарі (3)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right