Гідролізат протеїнів кератину
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Гідролізат протеїнів кератину

Зміцнення вій

відновить тонкі волоски. У емульсіях і тоніках дарує шкірі м'якість і ніжність. Природний білок для шкіри, нігтів і волосся. 

  • 25 г

72,00 ₴

72,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Гідролізат кератину

INCI:  Hydrolyzed Keratin, Water-soluble

Склад: вода очищена, гліцерин, гідролізат кератину, консервант фенокситанол (еуксіл)

Зовнішній вигляд: світло-жовта рідина, сухих речовин не менше 5,0%

рН 5,0-6,5

Розчинність: у воді в будь-яких концентраціях

Активні речовини: амінокислоти гліцин, аланін і серин

Як відростити нігті

Кератин - білкові молекули, результат гідролізу. Отримано з вовни або кератиновой оболонки лялечок дубового шовкопряда. Протеїни живлять і активно зволожують шкіру, дарують відчуття незвичайної м'якості. Це корисний мікс поліпептидів, пептидів і амінокислот цистеїну, який створює щільну пленочку на поверхні шкіри і волосся, не дозволяючи втрачати вологу.

Гель під очі з кератином і лопухом гарантує вам відсутність припухлостей. Мінеральний спрей на сірці і кератині позбавити від жирного блиску в Т- зоні протягом дня. Ефірна олія м'яти додасть бадьорості.

Кондиціонуючий ефект кератину дуже затребуваний в косметиці: сяйво шкіри і волосся, блиск здорової нігтьової пластини потрібні кожній жінці! Гель для відновлення брів і вій неодмінно містить кератин.

Кератин, будучи білком, легко вбудовується в структуру волосся, відновлюючи його зсередини і захищаючи зовні. Позбавляє від посічених кінчиків волосся, профілактує ламкість волосся, заповнює дефіцит білків і пептидів, надаючи здоровий і сяючий вигляд. Неперевершений лікар для тонкого, сухого і пошкодженого волосся. Для постійно офарблюваного волосся потрібен він обов'язково!

Для інтенсивного догляду за волоссям найкраще кератинова маска на гелевій основі. Надійний термозахист волосся і полегшення укладання вам сподобається: при впливі тепла кератин активізується, захищаючи волосся від негативного впливу сухого повітря. Для щоденного догляду ідеальний незмивний спрей.

 Для коренів волосся теж корисний: стимулює білковий метаболізм, захищає волосся по всій довжині і благотворно впливає на волосяну цибулину, стимулюючи ріст волосся.

Маски і водні спреї, застосовувані курсом, допоможуть наростити розкішну копицю волосся. Не лінуйтеся! Щоденний ритуал підживлення чистого волосся найтоншим шаром кератину зробить волосся блискучим і слухняним, а зачісці додасть додатковий об'єм.

Ламкі нігті і щербини перестануть вам дошкуляти, якщо почнете кератинову профілактику: три тижні щоденного підживлення нігтів сироваткою на олії броколі, кератині, перлах і алое-віра. Чудо- пляшечки з пензликом полегшать догляд.

Швидка допомога при ушкодженнях шкіри: гідролізат кератину, будучи білком, потужно зволожує і відновлює тканини. Звичайний спрей з кератином сприяє загоєнню ранок і порізів, натертостей шкіри. Чудово поводиться в лосьйонах після гоління, епіляції. Заспокійлива властивість корисна шкірі після механічного чищення.

Тонка шкіра периорбітальній зони потребує щоденного захисту. Нехай кератинова сироватка завжди чергує в косметичці. Якщо сіточка зморшок вас турбує, введіть в косметичну формулу догляду кератин і Амісол-Тріо для ущільнення дерми. Природний антиоксидант, кератин захистить шкіру від вільних радикалів.

Незайвою виявиться і рослинна допомога гліколевих екстрактів троянди і софори. Молочко для тіла додасть шкірі м'якість і зволоженість, якщо зведете кератин і гіалуронат натрію, високо- і низькомолекулярний. Ця парочка розгладить шкіру і глибоко зволожить її.

 Властивості:

- Термозахист волосся при укладанні,

- Захист коренів волосся,

- Живлять і відновлюють по всій довжині волосся,

- Профілактика посіченості кінчиків волосся,

- Додає пружність і еластичність волосяного стрижня,

- Зволожуюча і антистатична,

- Ремонт зазубрин на нігтях.

 Косметичне застосування:

3-10%

- Гелі-маски для зволоження волосся - 6-8%,

- Сироватки живильні (волосся і нігті) - 5%,

- Піни для гоління - 5%,

- Піномиючі засоби для шкіри - 3-6%,

- Зміцнення нігтьової пластини - 8-9%,

- Зміцнення коренів волосся - 2-4%,

- Маски для відновлення пошкодженого волосся - 10%,

- Кондиціонери і бальзами для волосся - 5-6%

- Комфорт-гелі після гоління, механічного чищення обличчя - 2-5%.

Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі, не нагрівати тривало вище 40 ° С, білок цього не любить

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03055
Новий
11 од.
chat Коментарі (38)