Винна кислота
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

Винна кислота

Ніжне відлущування

і АГК стимулює шкіру, підтягуючи і освіжаючи. Сироватка ніжно полірує шкіру, зволожуючи і вирівнюючи мікрорельєф.

24,00 ₴ Без податку

24,00 ₴ без податку

block Тимчасово відсутній

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1500 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Винна кислота

INCI: Tartaric Acid
Вид: безбарвні кристали кислого, злегка терпкого смаку

Розчинність: легко - у воді (139,4 г в 100 мл ПРИ 20 ° С),
гірше в етанолі (20,4 г в 100 мл), нерозчинні в хлороформі, малорозчинна в ефірі
рН 4-5

Крем з НУФ

Винна кислота бере участь в обміні речовин в організмі. Володіє відлущуючою, відбілюючою і зволожуючою дією. Послаблює зв'язки між лусочками рогового шару епідермісу, прискорюючи природний процес їх виділення. 

Не рекомендується додавати фруктові кислоти до алое-віра гелю: ця суміш може спровокувати почервоніння і подразнення через низький рН (можете відкоригувати його щіпкою гідролізату перлів, якщо хочете).

Зате фукогель в цьому питанні куди зручніше!
Фукогель з альфа-гідроксикислотами посилить еластичність шкіри, запустить механізм оновлення клітин.

Сироватки для зрілої шкіри з участю винної кислоти (плюс ферулова і аскорбінова, згідно з рецептом сироватки від Ланком) є сильним антиоксидантом і біостимулятором, який за два тижні- вдихне в шкіру нове життя.

Проблемна шкіра добре сприйме коктейль з винної, ферулової та нікотинової кислот, вони допомагають відрегулювати себовідтік, очистити і звузити пори, а також освітлити плями постакне. Матуючий гель для денного використання та глиняні маски через день вельми скоро приведуть шкіру до тями.

Гель для душу з низьким рН (3,7-4,5) допомагає провести легкий пілінг для шкіри всього тіла. Не забувайте про корисність винної кислоти, вона дуже потрібна нашій шкірі: це природний стимулятор вироблення власного колагену.

 Властивості:

- відлущуюча і розгладжуюча,
- зволожуюча,
- легка освітлююча,
- стимулююча вироблення колагену.

 Косметичне застосування:

1-10%
- пілінги - (! стежте за рівнем рН) 5-10%,
- сироватки - 5-7%,
- очищаючі гелі на ПАР, убтан - 2-5%,
- емульсії для шкіри і волосся - 2-6%,
- локальне підсушування акне - 6-8%,
- безводні бомбочки, шипучі таблетки - 4-7%.

Запобіжні заходи: не використовувати в чистому вигляді на шкірі

Протипоказання: індивідуальна непереносимість, підвищена чутливість шкіри, свіжі травми шкіри, герпес, сонячні опіки

УВАГА! Інформація про використання засобу та онлайн консультація несе ознайомлювальний характер та загальні рекомендації. За використання в домашніх умовах наша компанія відповідальності не несе.

Зберігання: в сухому і темному місці при кімнатній температурі

Статті:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02080
Новий
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (13)