Кислота піровиноградна
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Кислота піровиноградна

Натуральний відлущуючий

засіб з делікатною зволожуючою дією. Піровиноградна кислота лікує прищі, позбавляє від комедонів, гіперпігментації, застійних плям

  • 5 г

78,00 ₴ Без податку

78,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Кислота піровиноградна

INCI: Pyruvic Acid

Синоніми: α-кетопропіонова кислота, піруват; Acidum Pyroracemicum, Propanoic Acid, 2-oxo, Pyroracemic Acid, 2-Oxopropanoic Acid, Acetylformic Acid

Розчинність: вода

Піровиноградна кислота в косметиці грає важливу зволожуючу роль, оскільки є абсолютно натуральною речовиною. По суті, це продукт розпаду вуглеводів, який грає важливу роль в метаболічних процесах.

У косметиці піруват цінується як потужна зволожуюча(05-2%) і відлущувальна (10-50%) речовина. Піровиноградний пілінг видаляє застійні явища в шкірі (темні кола, плями, сліди постакне), стягує пори, стимулює вироблення колагену в шкірі. Якщо і є мінус, то це різкий запах піровиноградної кислоти.

Омолодження за допомогою піровиноградної кислоти — перевірений засіб, якщо шкіра отримує необхідний догляд регулярно: піруват можна вводити як в емульсії і гелі, так і в піномийні засоби. Таким чином підтримується здоровий рН і рівень зволоженості. Лактатдегідрогеназа, що входить до складу кислоти, здатна відновлюватись до молочної кислоти — це і пояснює потужний зволожуючий ефект і освіження шкіри.

Піровиноградна кислота в косметиці підсилює омолоджуючий ефект, вона здатна злегка відбілити шкіру, скоротити глибину зморшок, позбавити від запальних елементів, вирішити проблему гіперкератозу, стягнути пори. Такий комплексний вплив вирівнює мікрорельєф шкіри і допомагає досягти стійкого результату.

Піруват при нанесенні на шкіру вступає в реакцію з шкірним салом, гідролізується і перетворюється в потужний зволожувач — молочну кислоту з малим розміром молекул. Ось чому цей компонент так оперативно відновлює тургор і еластичність — шкіра сприймає піруват як рідну речовину, один з компонентів НУФ.

Косметика з піровиноградною кислотою буде корисна шкірі в будь-якому віці, оскільки спектр її впливу широкий: від лікування підліткових прищиків і комедонів до віддалення фотостаріння і пілінг-омолодження.

 Властивості піровиноградної кислоти в косметиці:

- зволоження верхніх шарів шкіри,

- ексфоліація,

- себорегуляція,

- освітлення і позбавлення від комедонів,

- бактерицидна і антигрибкова,

- легка освітлююча.

 Застосування піровиноградної кислоти в косметиці: 0,5-10%

- зволожуюча косметика — 0,5-2%

- піномийні засоби для шкіри і волосся — 1,5-2%

- косметика для сухої шкіри — 1%

- тонізація шкіри, посилення тургору — 1,5%

- монопілінг — 5-50% (профзасоби)

- косметика від пігментних плям і веснянок — 2%

- лікування вугрового висипу, плям постакне — 0,5-2%

- лікування гіперкератозу — 1-2%.

УВАГА! Інформація про використання засобу та онлайн консультація несе ознайомлювальний характер та загальні рекомендації. За використання в домашніх умовах наша компанія відповідальності не несе.

Зберігання: далеко від прямих сонячних променів

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05369
Новий
14 од.
chat Коментарі (15)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • 3
  • chevron_right