ᐈ Фітокомплекс Для відновлення пошкодженого волосся - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Фітокомплекс Для відновлення пошкодженого волосся

Алое і кератин

роблять волосся здоровіше. Зволоження волосся від коренів до кінчиків. Зміцнення цибулин і посилення блиску фарбованого волосся.

  • 25 г

49,00 ₴ Без податку

49,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Фітокомплекс «Для відновлення пошкодженого волосся»

Склад: вода очищена, кератин, колаген, гідролізат протеїнів вівса, сік алое-віра, олія авокадо, екстракт кропиви, консервант феноксиетанол (еуксил)
Активні речовини: алоїн, амінокислоти, рослинні смоли і слиз, фітогормони

Кератинова маска

Що за косметика вийде на цьому біокомплексі? Наприклад, кератиновий крем для волосся - кращий засіб для косметичного догляду за шевелюрою. Щільний крем на катіонних емульгаторах і біоактивном комплексі допоможе волоссю відновитися швидко і без особливих витрат. Емульсія поєднує в собі зволожуючу водну фазу і поживну олійну: для слабкого ламкого волосся це просто порятунок.

Склад комплексу цілком натуральний, його можна відразу ж загелити арістофлексом і використовувати як зволожуючу гель-маску (20 мл комплексу та 80 мл гідролату приблизно).

Формула фітокомплексу насичена білковою складовою — для фарбованого волосся немає краще ліків, ніж рідний білок кератин! При стонченні або ламкості він перший лікар. Зміцнює і живить волосяні цибулини амінокислотами, зволожуючи при цьому шкіру голови. Алое-віра гарантує вологоутримуючий ефект, кропива робить волосся міцніше, а олія авокадо обволікає волосся невидимою захисною плівкою. Волосся виглядає шовковистим, густим і доглянутим.

Водорозчинний комплекс простий у застосуванні: маска або ополіскувач потрібні завжди, а створити їх простіше простого.

Фарбоване волосся довше збереже пігмент і буде виглядати блискуче, якщо раз на 10 днів побалуєте його маскою на біоактивному комплексі. Ефірні олії значно посилять ефект: іланг відполірує, розмарин зніме сальність шкіри, а герань зміцнить цибулини.

 Властивості:

- Поживна,
- Зволожуюча,
- Розгладжує і пом'якшує волосся,
- Себорегулююча,
- Від сухості скальпа.

 Косметичне застосування:

2-20%, водорозчинен
- Спреї, тоніки, лосьйони для шкіри голови - 2-5%,
- Шампуні - 5-6%,
- Кондиціонери та ополіскувачі -7-10%
- Маски і бальзами для волосся - 15-20%.
Зберігання: в сухих приміщеннях при кімнатній температурі, не нагрівати тривало вище 40°С. Поява легкого осаду не впливає на якість продукту
Виробник: Україна

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03524
Новий
13 од.
chat Коментарі (5)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right