Новий Актив для зміцнення волосся Plantasens Crambisol Збільшити для перегляду

Актив для зміцнення волосся Plantasens Crambisol

Новий товар

Зроблено у Швейцарії

В основі активу лежать похідні гірчиці, насіння якої чудово рятує при випаданні волосся. Crambisol зміцнює коріння та надійно розгладжує сам стрижень, тримаючи кінчики зволоженими

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 4 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 4 балів які можна конвертувати в сертифікат на 0,80 грн.


85,00 грн

  • 25 г

Додати до списку бажань


Вага 25 г

Актив для зміцнення волосся Plantasens Crambisol

INCI: Crambe Abyssinica Seed Oil (and) Phytosterols (and) Oleyl Alcohol

Виглядає як: жовта масляниста рідина з ледь вловимим запахом

Розчинність: олії, тригліцериди

Користь Crambisol у догляді за волоссям

Crambisol важливий у догляді за шкірою голови, актив легко ввести в будь-яку формулу, від шампуню до бальзаму. Завдяки високому вмісту фітостеролів, Crambisol є емолентом  речовиною, що пом'якшує шкіру та волосся. Якщо шкіра голови примхлива, то 2% Крамбісолю врятують стан, пом'якшивши дію жорстких ПАР або води.

За своїм складом швейцарський актив повністю натуральний, він з олії крамбе (гірчиця абіссінська), грамотно посиленої фітостеролами. Біорозкладаний, сертифікований Cosmo.

Вміє стабілізувати емульсії при зниженому введенні основного емульгатора або гелеутворювача: структура при цьому виходить більш м'якою, гладкою та легше розподіляється.

Нежирний актив кондиціонує волосся, ущільнює волосяний стрижень і повертає шевелюрі здорове сяйво  все внаслідок оптимізації водно-жирової плівочки, що захищає шкіру та волосся. Крім іншого, фітостероли крамбової олії  це со-емульгатор, з яким завжди приємно працювати.

Шампунь з 3% Крамбісоль дбайливо очищає шкіру голови, не ушкоджуючи її природний водно-ліпідний баланс. Для дитячої косметики це дуже корисно, дорослі також оцінять введення 2% активу в гель для душу чи шампунь.

При цьому актив не знижує піноутворення, натомість покращує її якість. Піна стає дрібнопухирчастою, кремовою, що полегшує очищення та змивання піномийних формул. Для такого ефекту додаємо 0,5-2% емоленту.

Косметичні властивості Крамбісоль:

- покращення сенсорики

- захист шкіри та волосся від втрати вологи

- пом'якшувальна, але нежирна

- посилює піноутворення

- стабілізація емульсій, со-емульгатор

- тривале зволоження

- покращення дисперсії пігменту, соковитий колір.

Застосування Crambisol у косметиці: 0,5-15%

- шампунь, бальзам для волосся, кондиціонери  0,5-5%

- емульсії, со-емульгування, покращення сенсорики косметики  1-2%

- декоративна косметика (змочування та дисперсія пігментів)  5-15%

Зберігання: у закритому флаконі при 15-25 градусах (якщо нижче, то продукт загущується або утворює маслянисті пластівці, що не впливає на властивості)

Країна: Швейцарія

Оцінка 
2022-01-10

Ответ для Анны М

Добрый день, Анна! Да, аналог, а также улучшенная версия фитостеролов горчицы.

Оцінка 
2022-01-08

Abisoft

Добрый день. Это аналог Abisoft???

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Актив для зміцнення волосся Plantasens Crambisol

Актив для зміцнення волосся Plantasens Crambisol

Зроблено у Швейцарії

В основі активу лежать похідні гірчиці, насіння якої чудово рятує при випаданні волосся. Crambisol зміцнює коріння та надійно розгладжує сам стрижень, тримаючи кінчики зволоженими

Прагнемо до досконалості разом!

Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter

або цю кнопку повідомити про помилку