ᐈ Актив для зміцнення волосся Plantasens Crambisol - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Актив для зміцнення волосся Plantasens Crambisol

Зроблено у Швейцарії

В основі активу лежать похідні гірчиці, насіння якої чудово рятує при випаданні волосся. Crambisol зміцнює коріння та надійно розгладжує сам стрижень, тримаючи кінчики зволоженими

  • 25 г

144,00 ₴ Без податку

144,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Актив для зміцнення волосся Plantasens Crambisol

INCI: Crambe Abyssinica Seed Oil (and) Phytosterols (and) Oleyl Alcohol

Виглядає як: жовта масляниста рідина з ледь вловимим запахом

Розчинність: олії, тригліцериди

Користь Crambisol у догляді за волоссям

Crambisol важливий у догляді за шкірою голови, актив легко ввести в будь-яку формулу, від шампуню до бальзаму. Завдяки високому вмісту фітостеролів, Crambisol є емолентом - речовиною, що пом'якшує шкіру та волосся. Якщо шкіра голови примхлива, то 2% Крамбісолю врятують стан, пом'якшивши дію жорстких ПАР або води.

За своїм складом швейцарський актив повністю натуральний, він з олії крамбе (гірчиця абіссінська), грамотно посиленої фітостеролами. Біорозкладаний, сертифікований Cosmo.

Вміє стабілізувати емульсії при зниженому введенні основного емульгатора або гелеутворювача: структура при цьому виходить більш м'якою, гладкою та легше розподіляється.

Нежирний актив кондиціонує волосся, ущільнює волосяний стрижень і повертає шевелюрі здорове сяйво – все внаслідок оптимізації водно-жирової плівочки, що захищає шкіру та волосся. Крім іншого, фітостероли крамбової олії – це со-емульгатор, з яким завжди приємно працювати.

Шампунь з 3% Крамбісоль дбайливо очищає шкіру голови, не ушкоджуючи її природний водно-ліпідний баланс. Для дитячої косметики це дуже корисно, дорослі також оцінять введення 2% активу в гель для душу чи шампунь.

При цьому актив не знижує піноутворення, натомість покращує її якість. Піна стає мелькопухирчастою, кремовою, що полегшує очищення та змивання піномийних формул. Для такого ефекту додаємо 0,5-2% емоленту.

Косметичні властивості Крамбісоль:

- покращення сенсорики

- захист шкіри та волосся від втрати вологи

- пом'якшувальна, але нежирна

- посилює піноутворення

- стабілізація емульсій, со-емульгатор

- тривале зволоження

- покращення дисперсії пігменту, соковитий колір.

Застосування Crambisol у косметиці: 0,5-15%

- шампунь, бальзам для волосся, кондиціонери – 0,5-5%

- емульсії, со-емульгування, покращення сенсорики косметики – 1-2%

- декоративна косметика (змочування та дисперсія пігментів) – 5-15%

Зберігання: у закритому флаконі при 15-25 градусах (якщо нижче, то продукт загущується або утворює маслянисті пластівці, що не впливає на властивості)

07071
Новий
10 од.
chat Коментарі (0)