Пілінг ретинолово-гліколевий
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Пілінг ретинолово-гліколевий

Ретиноєвий пілінг, посилений гліколевою кислотою

Гарантує не лише оновлення верхнього шару шкіри, але й потужне зволоження. Пілінг ретинолово-гліколевий з pH 2,9 розумно проводити в осінньо-зимовий період

  • 25 г

74,00 ₴

74,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Пілінг ретинолово-гліколевий

Склад: спирт етиловий, вода підготовлена, кислота гліколева (20 %), ретинол (5 %)

pH: 2,9

Пілінг обличчя або інших ділянок тіла проводять після підготовки епідермісу: саліциловий пілінг, предпілінг-розчин або гліколевий пілінг у потрібній концентрації будуть дуже доречними. Корисно зміцнити імунітет шкіри вітаміном С, ресвератролом або коензимом. Так процес відновлення в постпілінговому періоді пройде швидше.

Пілінг-розчин можна загелити, оскільки нанесення гелю спрощує процедуру: підійде ПерфекТікс, арістофлекс або ксантан-люкс.

Властивості ретинолово-гліколевого пілінгу дозволяють досягти непоганих результатів: стерти неглибокі зморшки, усунути пігментні плями, прибрати шрами і плями після прищів. У цілому, шкіра потужно зволожується і вирівнюється — це заслуга гліколевої кислоти.

Ліфтинг-ефект після курсу пілінгу приємно здивує власниць шкіри, що в’яне: ретинол потужно стимулює вироблення колагену, змушуючи овал обличчя підтягнутися. Експозиція пілінгу становить 1–10 хвилин, на особливо проблемних ділянках косметологи втирають склад у шкіру ватною паличкою. У рік рекомендують проводити не більше 2 курсів: 5 процедур із перервою у 2 тижні. Сонцезахисна косметика повинна постійно бути присутньою в період пілінгу й після нього.

 Властивості:

  • зниження сальність шкіри,
  • відлущення і стимуляція вироблення колагену,
  • ефект підтяжки шкіри, омолодження,
  • усунення застійних плям, шрамів,
  • лікування прищів і оздоровлення шкіри шляхом нормалізації pH,
  • зволоження глибоких шарів шкіри.

 Косметичне застосування:

50–100 % в пілінгах

Протипоказання: герпес, запальні процеси в гострій формі, відкриті рубці й опіки, діабет, вірусні бородавки, множинні кератоми

УВАГА! Інформація про використання засобу та онлайн консультація несе ознайомлювальний характер та загальні рекомендації. За використання в домашніх умовах наша компанія відповідальності не несе.

Зберігання: у сухих приміщеннях при кімнатній температурі

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04454
Новий
11 од.
chat Коментарі (20)