ᐈ ПАР Лаурилсульфат натрію - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ПАР Лаурилсульфат натрію

Класичний твердий ПАР,

невід'ємний компонент будь-яких пеномоющих засобів, від твердих шампунів до міцелярної води. Мале дозування, чудова піноутворюваність

  • 100 г

141,00 ₴ Без податку

141,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

ПАР Лаурилсульфат натрію

INCI: Sodium Lauryl Sulfate (Pharmacopoeia Grade)

Синоніми: Sodium dodecyl sulfate, SLS, SLS 92%

Торгова назва: EMPICOL® LXV/N

Зовнішній вигляд: суха сипуча речовина

Розчинність: вода

Iонність: аніонний

Оптимальний рН готової формули: 6-12

ПАР лаурилсульфат натрію відмінно піниться і очищає, головне — підібрати вірне дозування. Років десять тому легендарний ПАР переживав гоніння, в той час виробники намагалися знизити його введення в шампуні та пінні гелі, а то і зовсім виключити з формули. Однак ПАР живий і донині, адже за своїми властивостями SLS схожий з іншими: просто очищає шкіру і волосся, не несучи ніякої шкоди при зовнішньому застосуванні. Головне правило при використанні будь-яких піномийних засобів — ретельне змивання!

Шампунь, зубна паста, гель для душу, пінка або бомбочка для ванн не обходиться без введення ПАР — лаурилсульфат натрію завоював популярність завдяки відмінній піноутворюваності та змиванню зі шкіри. У розумних дозах він використовується для дитячої косметики поряд з інноваційними ПАР (децілглікозид, кокоглікозид, амфоацетат).

Очищуючі властивості лаурилсульфату відомі всім, м'яка стійка піна робить шкіру і волосся чистими до скрипу. Існує думка, що СЛС шкідливий, але це далеко від правди: будь-яка поверхнево-активна речовина без сліду змивається з шкіри, а час контакту не дозволяє ПАР інтегруватися в шкіру і тим більше глибше. Єдиний спосіб отримати подразнення шкіри — залишити ПАР на шкірі хоча б на годину, але таких дурних людей в світі немає. smiley-wink.gif

Зробити твердий шампунь своїми руками легко, якщо є лаурилсульфат, со-ПАР і зволожуючі компоненти.

ПАР лаурилсульфат дружний з аніонними і неіонними «колегами», тому введення його в шампуні та пінні гелі може бути мінімальним. Традиційно, у формулі піномиючої косметики використовують 20-50%. Максимальне введення — в тверді шампуні та миючі плитки, мінімальне — в зубні пасти і ополіскувачі для рота.

Як застосовувати ПАР лаурилсульфат в косметиці? На його основі створюють тверді шампуні, міцелярну воду, ремувер для водостійкої косметики, розчин для вологих серветок, молочко-демакіяж, піну для гоління, бомбочки і двухфазки для прийняття ванн. Для посилення кондиціонуючого ефекту в шампунях зводьте ПАР зі зволожувачами (рисове молочко, хітозан, порошок сніжної водорості, сухі екстракти).

 Властивості лаурилсульфату натрію в косметиці:

- піностворюючий агент,

- очищає шкіру і волосся,

- біорозкладаний,

- розчинний у воді,

- компонент твердих шампунів,

- відмінне змивання.

 Косметичне застосування лаурилсульфату натрію:

1-50%

- твердий і рідкий шампунь — 20-25%,

- очищаючі плитки для тіла — 20-50%,

- гель для душу, піна для ванн, піна для гоління — 10-15%,

- зубні пасти, ополіскувачі для порожнини рота — 1-2%,

- міцелярна вода, вологі серветки, зняття водостійкої косметики — 3-5%,

- соПАР — 5-25%.

Запобіжні заходи: в разі потрапляння в очі рясно промити їх проточною прохолодною водою.

Зберігання: щільно закупореним

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

01612
Новий
4 од.
chat Коментарі (0)