ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Кастильська рідка основа для мила
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Кастильська рідка основа для мила

Для жирної шкіри

очищення, демакіяж, дитяча банна лінія. М'які гелі та пінки для вмивання шкіри. Все це можна створити зі знаменитої кастильскої основи. 

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Кастильська мильна основа

Мильна основа Англія

Рецепти гелю для душу

Зовнішній вигляд: прозора світло-жовта рідина зі специфічним запахом

Делікатна суміш ПАР з підсилювачами піни і стабілізаторами, з якої виходять м'які піномийні засоби для шкіри: гелі для душу, піни для ванн, ДЕМАКІЯЖ. Вводячи пом'якшувальні компоненти (гідролат, пантенол, сквалан, водорозчинні олії), а також кандурин і аромат, можна отримати банну лінію довжиною в життя. Тому що експериментувати ніколи не набридає. Шкірі будь-якого типу в будь-який час року подобається кастилля і її похідні.

Ця основа може становити до 80% в рецептурі. Наші рецепти чудово підійдуть і для кастильскої основи, комбінуйте сміливо!
Основа чудово ладнає з базовими і водорозчинними оліями, що дозволяє отримати безліч варіантів в'язкості.
Ефірні олії незамінні при створенні піномийних засобів на кастиллі. Вони відмінно прибирають специфічний запах основи, до того ж прекрасно впливають на шкіру при митті. Однак ці олії можуть замутняти продукт.
Кастилля створює стійку
кремову піну, яка змивається легко і без залишку, а флакон-піноутворювач полегшує догляд за шкірою. Нагадуємо, що продукт має стійкий власний запах, тому обзаведіться віддушкою, парфумом або ефірними оліями.

Рекомендована концентрація: 10-80%
 - пінки для вмивання - 25-30%,
 - гель очищаючий, рідке мило - 30-80%,
 - шампунь - 70-80%.
Склад,%: вода> 50, олеат калію ** 10-25, кокоат калію * 5-10, гліцерин *** 1-5, цитрат калію 0,1-0,5, палм кернелат калію
* Похідна натуральної кокосової олії
** Похідна натуральної соняшникової олії
*** Рослинного походження
Склад,% на 100 г (сертифікат Асоціації ґрунтів): 98,93% органічних компонентів всього (в% від ваги сухої речовини), тобто 29 г сухої речовини і 71 г доданої води.
Склад,% (ЕКОСЕРТ): 100% природного походження, 23% органічних компонентів.

Об'єм можна вибрати у випадаючому вікні



02139
Новий
chat Коментарі (4)