Актив Dermofeel TEC еко (триетилцитрат)

Новий товар

Терпкий і матуючий ефект

Декоративна косметика і дезодоруючі засоби для тіла неможливі без стабілізуючого природного компоненту.



Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


33,00 грн

  • 10 г

Додати до списку бажань



Актив Dermofeel TEC еко (триетилцитрат)

INCI: триетилцитрат, 1,2,3-тріетіл-2-гідроксіпропан-1,2,3-tricarboxylate
Синонім: триетиловий ефір лимонної кислоти, триетилцитрат, ТЕЦ
Зовнішній вигляд: олійна рідина без кольору і запаху
Розчинність: легко в спирті, малорозчинний у воді

Триетилцитрат з торговою назвою Dermofeel TEC еко застосовують в догляді за шкірою і волоссям. Чудовий терпкий агент, затребуваний в дезодоруванні і піномийних косметичних формулах. Олієрозчинний, надає косметиці ніжну консистенцію. Синонім - триетиловий ефір лимонної кислоти, компонент цілком натурального походження.

Декоративна косметика при введенні цього компонента набуває властивість матування і закріплення на шкірі. Закріплює ефект піни, тому входить до складу пін для ванн і для гоління.

Антиперспіранти, до складу яких входить триетилцитрат, діють м'яко. Вони звужують протоки, які виділяють піт, ущільнюють шкіру і зменшують тим самим потовиділення - тимчасово, звичайно. Дерматологи радять наносити антиперспіранти раз в два-три дні, не частіше — шкірі адже теж потрібно повноцінно дихати. Чередуйте дезодоранти з оксидом цинку і триетилцитратом, щоб завжди бути на висоті.

В'яжуча властивість цієї солі лимонної кислоти надзвичайно корисна вугруватій шкірі: стягуючи пори і висвітлюючи темне сало в пробках, сироватка на ТЕЦ діє згубно для пропіоніл-бактерій. Якщо ефект матовості шкіри — ваша мета, заведіть денний крем на ТЕЦ. Цей олієрозчинний компонент покращує властивості декоративної косметики. Матуючі склади і ВВ-креми з ТЕЦ діють протягом дня, не даючи лобу або носу зрадницьки блищати.

Як стабілізатор і регулятор кислотності ТЕЦ вхожий в різні косметичні склади: від гелю для душу до маски для обличчя. Популярний як фіксатор жорсткості волосся: його вводять в лаки та спреї для укладання, а також в гелі й віск.

 Властивості:

- Дезодоруюча і бактерицидна;
- Себорегулююча і матуюча;
- Стабілізатор і регулятор кислотності;
- Компонент парфумерії та фіксаторів для волосся;
- Біологічно розпадаючий компонент органічної косметики;
- В'яжуча для жирної шкіри.

 Косметичне застосування:

1-5%, олієрозчинний

- Очищаючі формули - 3-5%;
- Догляд за вугруватою шкірою - 1-3%;
- Матуючі креми, декоративна косметика - 2%;
- Зубні пасти та ополіскувачі - 1,5-2%;
- В'язкі маски і сироватки для стягування пор - 3-4%;
- Дезодоранти і антиперспіранти - 5%;
- Дезодорування шкіри при гіпергідрозі - 4%,
- Лак для фіксації волосся - 5%.

Виробник: США
Зберігання: щільно закупореним в сухому прохолодному приміщенні


Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2018-08-20

для Нины

Был у нас такой эксперимент, вводили 4% в шампунь и 5% в гель для душа для жирной кожи.
Результаты для шампуня были смешанные (до конца идеальную формулу так и не сбалансировали), но идея лежит в загашнике ;) Для жирной кожи головы триэтилцитрат должен помочь. В качестве базы возьмите шампуневую основу Органическая, она приятна в работе.
https://zulfiya.ua/mylnaya-osnova/720-shampunevaya-organicheskaya-osnova-shampoo-base-org

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2018-08-18

рецепты?

Здравствуйте.
В интернет встретила информацию, что триэтилцитрат в составе шампуня для жирных волос.
В описании здесь нет такой информации. Может Зульфия или кто-то из посетителей подскажет- как создать шампунь с Дермофил, какую роль он там играет и что брать за основу?
спасибо)

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-11-14

Ответ для Елены

На рН не влияет.

Оцінка 
2016-11-13

Регулятор и стабилизатор кислотности

Подскажите, он повышает или понижает ph? И вообще, какой инг можно преобрести на сайте для повышения ph? Может щелочь какая есть?

Оцінка 
2016-06-16

Как использовать

Уважаемая, Елена! Актив Dermofeel TEC eco - это эмульгирующее вещество, поэтому можно вводить в масляную фазу и оно даст очень гладкую текстуру.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-06-15

Когда вводить?

Можно ли его греть, вводить в масляную фазу? или как актив, после эмульгирования?

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Актив Dermofeel TEC еко (триетилцитрат)

Актив Dermofeel TEC еко (триетилцитрат)

Терпкий і матуючий ефект

Декоративна косметика і дезодоруючі засоби для тіла неможливі без стабілізуючого природного компоненту.