СО2-екстракт кореня кульбаби

Новий товар

Буде корисним реактивній та сухій шкірі:

високий вміст інуліну швидко призводить водно-сольовий баланс епідермісу в норму. Лікує прищі та висипання

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


29,00 грн

  • 5 г

Додати до списку бажань


Вага 5 г
Тип волосся Нормальне волосся, Сухе волосся, Жирне волосся, Комбінований тип волосся, Ламке, пошкоджене волосся, Пофарбовані
Тип шкіри обличчя Суха, Чутлива, занадто тонка, Нормальная, Комбінована, Проблемна, Вікова, Куперозна, Зневоднена, Вимагаюча ексфоліаціі, В'януча
Косметичне застосування Випадання волосся, Зморшки, Роздратування на шкірі, Акне (Прищі), Купероз, Фурункули, Алопеція
Властивість Омолоджувальна, Антиоксидантна, Антисептична, Протизапальна, Очищувальна

СО2-екстракт кореня кульбаби 

INCI: Dandelion (Taraxacum officinale) CO2 Root Extract

Отримання: ультракритична витяжка вуглекислим газом

Біоактиви: інулін, тараксацин, фітостерини, флавоноїди, мікроелементи (селен, мідь, цинк), аскорбінова і нікотинова кислоти, токоферол

СО2-екстракт кульбаби омолоджує: компонент надзвичайно багатий на інулін, а вміст біоактивного комплексу з селену, міді та цинку посилює регенеруючі властивості. Екстракт однаково добре доглядає і за підлітковою проблемною шкірою, і за в'янучою. Особливо корисна кульбабова косметика в'янучій сухій шкірі. Вітаміни А, С, Е і флавоноїди сприяють розгладженню епідермісу за рахунок пом'якшення і зволоження.

Як використовувати в косметиці СО2-екстракт кульбаби? Компонент можна вводити в активну фазу емульсій, можна додавати в тоніки і міцелярні води — в цьому випадку потрібно попередньо розчинити в полісорбаті-80, тоді він змішається з водною фазою. В масляні бальзами і збите масло можна додавати в чистому вигляді, витрата екстракту дуже невелика.

Від прищів допоможе маска на жовтій або червоній бентонітовій глині: дуже корисно поєднати себорегулюючу, антисептичну і заспокійливу властивість кульбаби з глиняним детоксом. Такі глиняні «коржики» будуть корисні й при фурункулах — кульбаба губить хвороботворні бактерії і очищує пори.

Крем від куперозу з кульбабою стає все популярнішим: екстракт знімає почервоніння і заспокоює шкіру, роблячи її зволоженою та знімаючи зайву реактивність. Ця ж властивість Taraxacum officinale використовується в післяпляжній косметиці та в кремах після солярію.

Шампуні від випадіння волосся містять СО2-екстракт кульбаби в максимальному дозуванні: компонент бореться з алопецією, позбавляє від жирності при коренях, пом'якшує шкіру голови.

 Властивості:

- зволожуюча та пом'якшувальна,
- від куперозу та почервоніння,
- знімає подразнення і дискомфорт після сонячних ванн,
- антисептик і антиоксидант,
- віддаляє старіння шкіри обличчя і тіла,
- післяпляжна косметика,
- лікувальні креми та мазі від гнійних висипань,
- гелі та розтирання при хворобах суглобів.

 Застосування в косметиці:

0,1-1,5%
- формули для куперозної шкіри — 0,1-1%,
- зволоження для шкіри і волосся — 0,9-1,5%,
- пом'якшення грубої шкіри, шампуні — 1,5%,
- косметика при куперозі — 0,3-0,8%,
- очищення шкіри — 1,5%.

Зберігання: темна тара при температурі 15-25 °С

Виробник: Україна

 Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Написати відгук

СО2-екстракт кореня кульбаби

СО2-екстракт кореня кульбаби

Буде корисним реактивній та сухій шкірі:

високий вміст інуліну швидко призводить водно-сольовий баланс епідермісу в норму. Лікує прищі та висипання