Сквален оливковий

Новий товар

Сквален в косметиці

важливий як рідний шкірі компонент. Некомедонність, термостабільність і мегавластивість пом'якшувати, зволожувати, загоювати — неповний список талантів оливкового сквалану

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


49,00 грн

  • 10 г

Додати до списку бажань


Сквален оливковий


INCI: Squalane, Squalane Olive Pantrofina OLV
Розчинність: оліï (рослинні і мінеральні), тригліцериди

Купити сквален потрібно тим, чия шкіра тонка і суха: натуральна прозора олійна рідина є дієвим емолентом, що відновлює баланс епідермальних ліпідів і вологи. Для волосся і нігтів скваленова терапія теж багато значить: розгладження та оздоровлення потрібно всім.

Переваги сквалена перед рослинними або тваринними жирами — термостабільність, відсутність запаху і кольору. Речовину застосовують не тільки в косметології, а й у фармакології, парфумерії. Наше шкірне сало на 15% складається зі сквалена, одже треба підтримувати цей баланс.

Раніше сквален був дуже дорогою речовиною, його добували лише з печінки акул. Після того, як було відкрито продукування емоленту з оливи та інших олійних культур, популярність сквалена швидко зросла. Мало хто не хоче купити сквален і оздоровити шкіру, волосся, нігті.

 Користь сквалена для шкіри

Сквален для шкіри дуже корисний, тому що є компонентом шкірного жиру і водно-жирової мантії епідерми. Іншими словами, сквален відповідальний за здоровий вигляд шкірної поверхні. Причому, він не забиває пори, що важливо для пористої та нечистої шкіри.

Сироватка на оливковому сквалені миттєво вбирається в шкіру, склад можна посилити жиророзчинними активами, СО2-екстрактами або пептидами. Захисна невидима плівочка доглядає за шкірою протягом доби, а чудова розподіляємість компонента затребувана в масажних плитках і сухих олійках.

При створенні помад і ВВ-кремів сквален важливий як ідеальний дисперсант, а додавання Velvesil поліпшить тактильні відчуття.

Ранозагоювальні формули на сквалені продаються в кожній аптеці: пацієнти з екземою, дерматозом, атопічною шкірою високо цінують оливковий догляд. Природна спорідненість з епідермісом дозволяє сквалановим емульсіям швидко загоювати шкіру після пілінгів.

 Сквален в косметиці для вʼянучої шкіри

Кремовари обожнюють сквален за його передбачуваність і швидкість емульгування: креми на ньому відрізняються шовковистістю, як на силіконах. Сквален можна нагрівати нескінченно, він стійкий до різниці температур.

Будь-яка косметична формула на оливковому сквалені корисна шкірі, оскільки запускає процес синтезу нових клітин зі свіженькою гіалуроновою кислотою і колагеном. Завдяки цьому скваленові креми (1-10% в середньому) славляться своїм омолоджуючим ефектом: зволоження зсередини плюс розгладження зовні.

 Сквален для волосся і нігтів

Сквален миттєво розгладжує кутикулу волоса: всього 0,5% в кондиціонері зробить шевелюру блискучою та доглянутою. А якщо не полінуєтеся і зробите олійне обгортання з 1% сквалену, то усунете ламкість волосся і зупините його випадіння (ефірна олія розмарину посилить ефект).

Те ж стосується й нігтів, які постраждали після генерального прибирання або гелевого нарощування. Пара-трійка масляних втирань на ніч прибере шорсткість і задирки. Ефірна олія лимону допоможе відбілити шкіру рук і зробить її ароматною.

 Властивості сквалена в косметиці:

- помʼякшувальна,
- знижує втрату вологи шкірою,
- ранозагоююча,
- зміцнює нігтьову пластину, волосяну цибулину,
- не забиває пори,
- утримує запах в парфумерних складах,
- природний компонент себума,
- зволожує й розгладжує,
- омолоджує і регенерує,
- посилення еластичності шкіри, волосяного стрижня,
- ідеальна база для масляних сироваток, емульсій, гідрофільних олій.

 Косметичне застосування сквалену:

0,5-50%

- догляд за волоссям — 0,5-5%
- мінеральна косметика — 0,5-1%
- емульсії різної консистенції, парфумерія — 2-5%,
- мультифункціональні масляні сироватки — 15-35%,
- сонцезахисна косметика (олійка, крем, молочко) — 10-50%
- піномийні засоби для шкіри і волосся — 5-20%
- двофазна олія для очищення шкіри — 15-30%
- дерматологічні загоюючі формули — 40-50%.

Зберігання: термостабільний і стійкий до окислення компонент можна зберігати за будь-якоï температури

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2019-07-02

Для Марины

Нет, у нас именно сквален. Вот уже год как продаем сквален.
Они различаются со скваланом, один запах чего стоит.
В принципе, в формулах оба ведут себя прилично, однако масляную сыворотку на сквалене мало кто воспримет: очень стойкий запах.

Оцінка 
2019-07-01

Сквален или сквалан?

Сквален не стабилен и быстро окисляется, сквалан это стабильная форма сквалена без двойных связей. может это сквалан у вас?

Оцінка 
2019-02-18

для Натальи

Верно: сквален хорошо ухаживает за волосками ресниц и бровей.

Оцінка 
2019-02-16

для ресничек?

подскажите, я так понимаю что сквален подходит и для ресничек и бровей(для роста, для пользы так сказать)?

спасибо)

Оцінка 
2018-12-06

Качество

Товар с хорошими сроками годности. Просто он сейчас немного отличается от первоначального.
Мы запросили сертификат на данный товар (обновленный). Вам менеджер вышлет его на почту.

Оцінка 
2018-12-05

Не такой как всегда!!!!!

Получила сквален оливковый. А он мутный с зелёным осадком и с химическим неприятным запахом. Всегла брала сквалан (это тот же сквален оливковый), так он был прозрачным и без запаха!!!. Что это такое?

Оцінка 
2018-11-25

Запах

У моего сквалана довольно сильный неприятный запах, во всех источниках написано, что сквалан без запаха. Как так?

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2018-11-05

Вес или объем

Уважаемая Кристина, спасибо, что обратили внимание на несоответствие отношения обьема и массы( сквален - это масло, а оно легче, чем вода и в 10 мл соответственно нет 10 г), в результате чего и возникло данное недоразумение. Поставили на рассмотрение вопрос об изменении весовой маркировки.

  • 1 з 2 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2018-11-04

Мое возмущение (

Заказывала сквален в бутылочках по 10 мл (мой заказ для подтверждения CUUNLPVXA). Для меня было удивлением что в бутылочке на 10 мл всего лишь 8.5 грамм. Может его удельный вес так и весит, НО в бутылочке достаточно места чтобы довести объем до 10 грамм. Я как клиент лучше заплачу на пару гривен больше за бутылочку 10 мл и не буду разочаровываться из-за того что там менье по весу. Ведь мы все взвешиваем ингредиенты в граммах на весах.

  • 4 з 5 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2018-05-29

Реакция кожи

Здравствуйте, Таня! Нет, здоровая неповрежденная кожа никак не реагирует на сквалан. Только смягчается и хорошеет))

  • 2 з 3 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2018-05-29

подскажите

подскажите, это нормально, что кожа печет?

  • 0 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2018-02-03

Ужасный запах

Покупала сквалан несколько раз. Ингридиент очень нравился. Использовала, как в кремах, так и в чистом виде. Запаха практически не было. На неделе получила новую партию. Сегодня приготовила крем со скваланом, а пользоваться не могу через его химический запах

  • 2 з 2 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2017-03-10

Для сухой кожи отлично

Для сухой кожи отличный компонент. Зимой незаменим в кремах. Для лета крем со скваланом, возможно, будет жирноват. Еще добавляю его в рассыпчатую минеральную пудру (на 1 г пудры 1-2 капли сквалана). Тогда пудра лучше прилегает к коже, дольше держится и не пересушивает ее.

Оцінка 
2016-02-04

фасовка

10мл действительно мало

  • 7 з 7 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2015-04-19

Больше тару

10 мл-очень мало, верните бОльшую тару.

  • 10 з 10 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2013-12-16

моя любимка

Еще полгода назад понятия не имела сколько полезного можно за небольшие деньги купить! спасибо за качественные ингредиенты и статьи. Под вашим руководством кожу себе привела в норму ( не сразу конечно все получалось. но стараюсь!) . Для жирной кожи сквалан пополам с рисовыми отрубями делаю. и Кожа матируется, прикиньте!

  • 20 з 20 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Сквален оливковий

Сквален оливковий

Сквален в косметиці

важливий як рідний шкірі компонент. Некомедонність, термостабільність і мегавластивість пом'якшувати, зволожувати, загоювати — неповний список талантів оливкового сквалану