ᐈ Магнію оксид - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Магнію оксид

Терпкий агент

для пористої шкіри. Абсорбент для деотальків, сухих дезодорантів. Надає пудрам крихкість і легкість, а гелям і шампуням ніжне мерехтіння. Стабілізатор рН.

  • 50 г

74,00 ₴ Без податку

74,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Магнію оксид

INCI: Magnesium Oxide
Синоніми: палена магнезія, периклаз
Зовнішній вигляд: білий пухкий порошок без запаху
Розчинність: відмінно в холодній воді, кислотах, лугах; не розчинний у спиртах
 

Головна властивість — мінеральним пудрам і тальку для тіла оксид магнію надає легкість і перешкоджає злежування. У пудрах з покриваючей здатністю (т. зв. покриваністю для захисту від сонця) цей компонент створює пухнастість суміші, не знижуючи сонячного захисту.

У складі тальків і пудрових дезодорантів обов'язково присутній магнію оксид.
Наприклад, пудра-абсорбент вологи (поту) з дезінфікуючими компонентами (ментол, оксид цинку, галуни алюмокалієві, кислота саліцилова і борна, ефірні олії).

Палена магнезія допомагає стопам залишатися сухими, пом'якшує шкіру, запобігає появі запаху і грибковій інфекції. Пудра надає відчуття оксамитової і ніжної шкіри. Має хорошу сипучість без утворення пилу.

Деоталькі на основі оксиду магнію і кукурудзяного крохмалю наносяться безпосередньо на шкіру, а також в взуття і шкарпетки. У будь-який час року профілактує появу запаху і грибка.
Зауважимо, що магнію оксид абсолютно безпечний для організму, нетоксичний, не має терміну придатності. Тому він затребуваний в мінеральній косметиці.

Сонцезахисні креми і пудри містять оксид магнію, оскільки він береже шкіру від негативного впливу ультрафіолету. А в зубних пастах і еліксирах він виступає наповнювачем.
Це хороша основа для масок: глиняних, водорослевих. Палена магнезія виступає носієм у багатьох готових масках, замінюючи глини, мальтодекстрин. Володіючи абсорбуючою дією, добре показала себе в очищувальних масках.

Проблемній шкірі цей компонент сподобається. Магнію оксид поряд з оксидом цинку відбілює, підсушує, звужує пори. Простий і перевірений засіб для лікування вугрів (в поєднанні з оксидом цинку). Косметологи призначають лосьйон-бовтанку з додаванням азелаїнової кислоти, оксидів цинку і магнію. Протягом тижня-двох результат вже помітний.

Шампуні з оксидом магнію показані при жирній шкіри голови. До того ж введення паленої магнезії в рецептуру допомагає стабілізувати рН і надає водним розчинам приємне мерехтіння.

 Властивості:

- в'яжуча і порозвужуюча;
- вбирає забруднення зі шкіри;
- очищає нечисту шкіру;
- перешкоджає злежування порошків і пудр;
- носій, буферний агент.

 Косметичне застосування:

1-100%
- маски;
- деотальки;
- пудрові дезодоранти;
- присипки;
- шампуні;
- декоративна мінеральна косметика.
Зберігання: щільно закупореним в сухому місці, уникати вологи


Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02450
Новий
7 од.
chat Коментарі (11)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • 3
  • chevron_right