Магнію стеарат

Новий товар

Повітряна текстура

емульсій і збитого масла: додавайте в готовий продукт, косметика стане ніжніше і приємніше в нанесенні. Компонент парфумованної пудри для тіла і деотальків для взуття.

Детальніше

Для цього товару балів немає.


16,00 грн

  • 25 г

Додати до списку бажань


Магнію стеарат

тальк, пудра, как сварить крем, для тела бальзама,рецепт зульфия

INCI: Magnesium Stearate

Зовнішній вигляд: білий дрібнозернистий легкий порошок, милкий на дотик
Синонім: магній стеариновокислий, магнієва сіль стеаринової кислоти
Розчинність: легко розчинний в спирті, практично не розчинний у воді, диспергується в оліях
Магнієва сіль стеаринової кислоти отримана з рослинної сировини.

Для мінеральної косметики

Для створення мінеральної косметики (розсипчасті основи, пудри, вуалі, тіні і рум'яна) стеарат магнію просто незамінний. Введення цього компоненту дозволяє пудрі бути більш розсипчастою без шкоди її покриваючої і адгезивної здатності.

Стеарат магнію також несе відповідальність за відсутність грудок в розсипчастих пудрах або декоративній косметиці. Покращує ковзання і розподіл косметичного засобу по шкірі.

Якщо магнію стеарат ввести в звичайний крем або лосьйон, то він залишає приємне відчуття легкості на шкірі. Просто вмішайте порошочок у вже готовий крем.

Збите масло з додаванням пари відсотків стеарата магнію, набуває повітряну консистенцію і надзвичайну приємність нанесення: шкіра після такого масла просто чудова!

Фармацевти застосовують магнію стеарат при виготовленні таблеток як допоміжну речовину, тобто як безпечний наповнювач.

 Властивості:

- Підсилює прилягання косметики до шкіри,
- Зв'язує в мінеральній та декоративній косметиці,
- Поліпшує ковзання і в'язкість,
- Наповнювач (структуроутворююча речовина),
- Підсилює взаємопроникнення пігментів,
- Запобігає комкованню косметики,
- Криюча легка (матуюча біла здатність),
- Додає легкість і об`єм косметичному складу,
- Стабілізатор в кремах.

 Косметичне застосування:

- Збиті масла (легкість консистенції),
- Мінеральна косметика (вуалі, основи, тіні),
- Деопудри, тональний крем,
- Крем, бальзам повітряної консистенції,
- Миючі засоби (демакіяж, крем-мило, крем-шампунь).
Рекомендована концентрація: 2-5%
- Парфумовані пудри для тіла - 3-5%,
- Креми, лосьйони - 2-4%,
- Збиті масла, миючі засоби - 2%.
Порошок легко змішується з готовою емульсією, надаючи їй легкість і покращуючи тактильні відчуття.
Зберігання: в сухому темному місці, щільно закупореним, при кімнатній температурі
Виробник: Німеччина

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Написати відгук

Магнію стеарат

Магнію стеарат

Повітряна текстура

емульсій і збитого масла: додавайте в готовий продукт, косметика стане ніжніше і приємніше в нанесенні. Компонент парфумованної пудри для тіла і деотальків для взуття.