L-карнозин, 99-відсотковий

Новий товар

Зморшки навколо очей

і сіточка сухої шкіри піддаються коригуванню, якщо скористатися дипептидом. Глибоке зволоження і зняття стресу важливі для шкіри. Регулярний догляд з L-карнозином зміцнює матрикс шкіри.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


52,00 грн

  • 2 г

Додати до списку бажань


L-карнозин, 99-відсотковий


INCI: L-Carnosine 99%
Розчинність: легко у воді, в спирті розчиняється з осадом
Зовнішній вигляд: порошок з голчастих кристаликів

Підтягаючий крем для тіла

Шкіра після 35 років вимагає дбайливого ставлення та посиленої уваги. У цей період важливо захистити її від агресії ззовні і посилити захисні властивості. Дипептид бета-аланіл-L-гістидин, або L-карнозин, чудово долає цей бар’єр. Дипептид с гістидином легко проникає в глибокі шари шкіри, виконуючи омолоджуючу роботу.

Зморшки, які не встигли залягти глибоко, піддаються коригуванню за допомогою активних сироваток з L-карнозином: в якості внутрішньоклітинного антиоксиданту речовина захищає мембрани клітин і навіть відіграє імуномодулюючу роль. Цілком стерти зморшки не вийде, проте зробити їх менш помітними карнозин зможе.

Пілінг, в якому бере участь дипептид карнозин, посилює відлущуючий ефект і сприяє розгладженню шкіри. Тургор і щільність шкіри підвищуються, зміцнюється овал обличчя. Кислотні пілінги з карнозином неодмінно присутні в програмі косметологічного догляду за в’янучою шкірою.
Фібробласти нашої шкіри після косметики з карнозином починають посиленно ділитися — в цьому полягає найважливіша властивість дипептида. Він активізує внутрішні ресурси організму і повертає шкірі гладкість. Карнозинова косметика захищає колагенові волокна від старіння і глікації — великий плюс дипептида в косметиці.

Властивості:
- попередження старіння шкіри,
- боротьба з неглибокими зморшками,
- потужна регенеруюча дія,
- іммуномоделююча,
- відновлює гомеостаз шкіри,
- підвищує тургор шкіри,
- ліфтинг-ефект.

Косметичне застосування: 1-3%
- догляд за атонічною шкірою — 1,5-1,75%,
- тонік та лосьйон — 1%,
- підтягуючі креми для тіла — 2%
- зміцнюючі формули для в’янучої шкіри — 2,2-2,5%,
- детоксикація шкіри, очищуючі засоби — 2,5-3%,
- зміцнення бюсту, ліфтинг-крем — 2,5%.

Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі
Виробник: Китай

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2019-01-16

для Людмилы

Людмила, в дозировке 3 и даже 5% прекрасно растворяется в воде комнатной температуры.
Какой ввод пробовали вы?

Оцінка 
2019-01-16

отзыв

В воде не растворяется, ни в холодной , ни в горячей. Полностью осадок, а вода сверху. Как растворить?

Оцінка 
2016-11-21

Ответ для Светланы

В продаже уже больше года, жалоб не поступало.

Оцінка 
2016-11-18

отзывы

Кто - нибудь применял? Поделитесь, пожалуйста, впечатлениями. Как-то смущает производство Китай.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

L-карнозин, 99-відсотковий

L-карнозин, 99-відсотковий

Зморшки навколо очей

і сіточка сухої шкіри піддаються коригуванню, якщо скористатися дипептидом. Глибоке зволоження і зняття стресу важливі для шкіри. Регулярний догляд з L-карнозином зміцнює матрикс шкіри.